Ce poți să-i dăruiești unui meloman: 6 idei

Ce poți să-i dăruiești unui meloman: 6 idei
Ce poți să-i dăruiești unui meloman: 6 idei

În primul rând, ce este un meloman? Ai un prieten care fredonează toate melodiile pe care le aude?

Atât versurile, cât și instrumentele? Îl vezi adesea cum ține ritmul bătând cu palma pe picior sau chiar pășește pe ritm? Nu poate să facă nicio activitate dacă nu ascultă muzică? Ei bine, prietenul acesta este un adevărat meloman, adică o persoană care iubește cu pasiune și înțelege muzica în tot ansamblul său!

Așadar, dacă ai un prieten meloman și vrei să-i faci o surpriză plăcută, este ziua lui sau sărbătorești o nouă etapă din viața sa, iată ce poți să-i dăruiești pentru a se bucura mereu de melodiile favorite, la calitate maximă!

Căști bluetooth

Un cadou irezistibil pe care-l poți oferi prietenului tău pasionat de muzică este, bineînțeles, o pereche de căști bluetooth Apple sau pentru Android. El va putea asculta playlist-ul favorit oriunde și oricând, fără să mai aibă grija cablurilor. Căștile bluetooth pot fi purtate în orice moment dorește amicul tău, mai ales în perioadele de activitate fizică!

Suport pentru căști

O altă surpriză plăcută pe care o va îndrăgi cu siguranță sărbătoritul sau sărbătorita este un suport de căști care le protejează pe acestea în drumeții sau chiar la amicul sau amica ta acasă. 

De exemplu, pentru o pereche de căști cu cablu sau prin bluetooth orientează-te către o carcasă specială, ce poate fi transportată în orice rucsac. Pe de altă parte, dacă vrei să-i oferi un stativ suport pentru căștile overhead, atunci găsește modele haioase și rezistente.

Interfață audio

Prietenul tău tocmai a investit o sumă grozavă pe monitoare audio de calitate, perfecte pentru o petrecere de vis, pentru înregistrări sau alte activități muzicale? Atunci oferă-i o interfață audio USB ce poate fi conectată la PC, laptop sau la alte device-uri. 

El sau ea va putea rezolva astfel unele dintre problemele de impedanță și nu numai ce pot apărea în timpul folosirii acestora. Cu atât mai mult, prietenul tău va aprecia foarte mult acest cadou deoarece va ști cu siguranță că ai căutat cât mai multe informații pentru a opta pentru modelul potrivit de interfață audio..

Sistem audio pentru locuință

Pentru un meloman, acasă înseamnă locul în care se poate bucura la maxim de playlist-ul și de trupele favorite, iar acest lucru înseamnă că are nevoie de un sistem audio performant! Există sisteme compuse din 2, 5 sau 7 boxe cu unul sau două subwoofere. Pentru alegerea corectă a acestora este important să ai în vedere dimensiunea camerei, frecvențele, puterea sistemului etc.

Boxă portabilă

Prietenul sau prietena ta care îndrăgește muzica este o persoană extrovertită care adoră totodată și petrecerile în aer liber, picnicurile sau drumețiile în natură? Atunci fii sigur că nu va putea fi niciunde fără playlist-ul favorit, iar cel mai ușor mod prin care să îl asculte este prin intermediul unei boxe portabile!

Accesorii pentru instrumentul muzical

Prietenul tău, pe lângă că ascultă zilnic melodii din toate genurile muzicale, fie cele pe care le știe deja sau descoperă noi piese, el își uimește cercul de prieteni datorită talentului său pe instrumentul muzical: chitară, tobe, pian, instrumente de suflat sau chiar voce. Un cadou practic pentru el poate fi întocmai un accesoriu de care ar avea nevoie: bețe pentru tobe, corzi de chitară, stativ pentru partituri, husă pentru microfon etc.

Aceasta a fost doar o scurtă listă de obiecte, instrumente, gadgeturi și nu numai ce pot fi cadourile perfecte pentru prietenul tău meloman. Alături de ele îi poți oferi totodată chiar și bilete VIP la trupele sale favorite, o seară de karaoke în cluburile din oraș sau de ce nu, chiar la el acasă! Pornește de la darurile prezentate și fă-i o surpriză pe cinste!

 

Sursă foto: https://unsplash.com/photos/k3heD_KwH0A 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies