Sărbătorile se apropie, iar Alexia Eram obișnuiește să le facă deseori în Franța, la bunicii din partea tatălui său.
Alexia Eram este una dintre ele mai apreciate și cunoscute influencerițe, de la noi din țară. Aceasta a devenit cunoscută publicului larg, prin intermediul mamei sale, Andreea Esca, însă a reușit și pe cont propriu să își mențină cariera de succes în lumea creatorilor de conținut, așa cum se poate vedea zilnic, din activitatea pe care o postează pe rețelele de socializare. Tânăra obișnuiește să petreacă timp alături de familia sa, de fiecare dată când are ocazia, iar atunci când vine vorba despre sărbători, fie că este Paște sau Crăciun, aceasta este mereu în sânul familiei, deseori chiar
Ce preparate obișnuiește să aibă Alexia Eram, pe mesele de sărbători
Citește și: FOTO Andreea Esca a sărbătorit ziua de naștere a tatălui său! "La multi ani, Giovani!"
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Recent, aceasta a fost invitată în cadrul podcast-ului Sheets Talks, acolo unde a dezbătut mai multe aspecte legate atât de viața sa profesională, cât și despre viața personală. Astfel, printre cele povestite de Alexia Eram s-a aflat și câteva detalii legate de ce conțin mesele de sărbători în familia sa. De cele mai multe ori, acestea sunt petrecute la bunicii din partea tatălui său, în Franța, iar meniul lor este cu totul și cu totul diferit față de cel din România, ba chiar mai mult, aceștia obișnuiesc să aibă și anumite
tabieturi pe care le respectă de fiecare dată.“La masa din Paris, cam tot timpul, avem curcan. (…) Tot timpul când am avut sărbători, adică avem ori niște aperitiv, apero, că întâi stăm la apero, cu un pahar de șampanie, cu niște alune acolo și niște dischete din astea cu somon și creme fresh (…), după aia ne așezăm la masă, dar sunt mult mai sofisticați, să știi.
Adică avem niște tabieturi… avem niște suporturi de șervețele, fiecare are suportul lui. Se știe, fiecare din familie are suportul lui, bunica cred că are… nu știu, regină, eu am contesă, adică… și ne uităm cu lupa acolo, să vedem câte chestii are coroana, ca să vedem care e al nostru.
Și după aia avem niște aperitive, curcan cu niște cartofi la cuptor, salată tot timpul. Se pune câte puțin ca să se termine din farfurie și după aia dacă mai vrei, îți mai pui. Nu ca la noi, pui mult, și nu mai termini. Deci pe mine mă ceartă, dacă nu-mi termini tot: “Păi cum… ți-ai pus, atât mănânci, aia e!”. După aia avem brânză, mai multe tipuri, un platou așa, niște fructe, un desert dacă vrea bunicul să facă desertul lui armenesc, e un fel de colivă (…), nu știu, cu niște fructe înăuntru.