Ce prevede horoscopul chinezesc pentru 23 martie 2022. Mistreţul poate avea o surpriză plăcută

Ce prevede horoscopul chinezesc pentru 23 martie 2022. Mistreţul poate avea o surpriză plăcută
Ce prevede horoscopul chinezesc pentru 23 martie 2022. Mistreţul poate avea o surpriză plăcută

Consultă horoscopul chinezesc al zilei de 23 martie 2022 şi află ce ţi-au rezervat astrele! Nativii unei semn chinezesc au certuri cu familia.

Horoscopul chinezesc al zilei de 23 martie 2022 oferă câteva descrieri generale. În această zi pot apărea aspecte bune în plan financiar. Orice investiție făcută recent, probabil, o să vă dea o veste bună. Unii nativi pot plănui să investească bani în afaceri, doar dacă planurile sunt bine structurate.

Horoscopul oferă previziuni pentru nativii zodiilor: Șobolan, Bivol, Tigru, Iepure, Dragon, Șarpe, Cal, Capră, Maimuță, Cocoș, Câine şi Mistreț.

Horoscop chinezesc   23 martie 2022- Şobolan

Energia Şobolanului de astăzi este perfectă pentru a rezolva lucruri din trecut. Şobolanului îi place să iasă în evidenţă, în această zi de miercuri. Este o zi grozavă pentru a începe ceva nou. Puteti merge chiar şi într-un loc unde vă doreaţi de mult să ajungeti. Unii nativi sunt bine aspectaţi în plan sentimental.

Citeste si: Ce prevede horoscopul zilnic pentru 23 martie 2022. O zodie o să aibă multe discuţii cu familia

horoscop chinezesc

Citeste si: Ce zodie sunt în zodiacul chinezesc? Lista cu semnele și anii care le corespund

Horoscop chinezesc 23 martie 2022- Bivol

Nativii guvernaţi de semnul Bivolului au o zi în care sunt pregătiţi pentru acțiune.

Aceştia vor lucra la un proiect grandios sau o dorinţă arzătoare a lor.  Scăpaţi de energiile negative şi de oamenii toxici din jurul vostru.

Horoscop chinezesc 23 martie 2022- Tigru

Tigrii pot avea surprize legate de un vechi prieten care le poate cere o întâlnire. Cei care sunt singuri, trebuie să aibă grijă la ceea ce îşi doresc, mai ales dacă nu s-au vindecat sufleteşte.

Cei care se află într-o relaţie de cuplu pot avea şansa de a petrece timp de calitate.  

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Horoscop chinezesc 23 martie 2022- Iepure

Conjunctura astrală, nu este tocmai favorabilă pentru nativii semnului Iepure. Sunteți sfătuit să nu reacționați dacă nu aveți o imagine clară a problemelor legate de partenerul de viaţă.

Fiţi calmi şi căutaţi prole clare şi concrete.

Horoscopul chinezesc din  23 martie 2022 vine cu recomandări pentru câteva zodii

Horoscop chinezesc 23 martie 2022 – Dragon

Nativii guvernaţi de semnul Dragonului pot începe o relație secretă. Există, de asemenea, șansa de a avea mici întâlniri cu prietenii. Ai răbdare cu ei, deoarece o mică ceartă, te poate duce la stres.

Horoscop chinezesc 23 martie 2022- Şarpe

Astăzi puteți face o investiție uriașă într-un teren sau proprietate, dar asigurați-vă că parcurgeți lucrurile în mod legal. Nativii guvernaţi de semnul Şarpelui realizează cheltuieli pentru familie.  Multe persoane își pot petrece timpul învățând noi lucruri, cum ar fi, o perfecţionare profesională.

Citeste si: Ce îl enervează pe bărbatul GEMENI. Ce îi scoate din minți pe acești nativi

Horoscop chinezesc  23 martie 2022- Cal

Nativii aflaţi sub semnul Calului, pot  întâlni diverse opțiuni pentru a câștiga și a învesti bani. Unele afaceri pot provoca cheltuieli financiare neaşteptate. Încercaţi să faci o serie de investigaţii în planul sănătăţii. 

Horoscop chinezesc 23 martie 2022- Capra

În această zi, pot apărea certuri şi provocări, mai ales în plan familial. Orice sarcină legată de locul de munca poate fi finalizată. Perfecționați-vă abilitățile și chiar învățați câteva lucruri noi, pentru ca acest lucru vă poate aduce recunoaștere și promovare la locul de muncă.

Horoscop chinezesc 23 martie 2022- Maimuţa

Nativii guvernati de semnul Maimuţei, pot lua decizii grele legate de viaţa lor. Cei care lucrează în domeniul juridic și fiscal pot avea succes în plan profesional. Altii au posibilitatea de a urma studii în străinătate și nu trebuie să mai stea pe gânduri.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Horoscop chinezesc 23 martie 2022- Cocoş

Răbdarea și ascultarea îți vor fi aliaţi buni pentru această zi de miercuri. Succesul vine doar dacă îl căutaţi. Ieşiţi din starea de melancolie, în care v-aţi afundat de o perioadă de timp. În plan sentimental, aceşti nativi pot avea surprize neaşteptate.

Citeste si: Cifra destinului influențează viața unei persoane. Cum obții bunăstarea prin intermediul numerologiei

Horoscop chinezesc 23 martie 2022- Caine

Aceşti nativi vor să ducă relaţia de cuplu la un alt nivel. Ascultă sfaturile ce vin de la partenerul tău și probabil că îti vei da seama cât de important este să petrceti şi timp împreună. Dragostea voastră trebuie ferită de alţi factori care vă pot aduce daune relaţiei de cuplu.

Horoscop chinezesc 23 martie 2022- Mistreţ

Familia ta s-ar putea să-ți susțină o decizie pe care o gândeşti. Nativii guvernaţi de semnul Mistreţului trebuie să fie înţelegători cu oamenii din jur. Fiţi atenţi la tot ceea ce primiţi, mai ales la informaţii. Puteţi avea susprize plăcute spre seară.

 

Te  invităm şi mâine, pe kfetele.ro, să consulţi horoscopul chinezesc şi să vezi ce surprize ţi-au pregătit astrele.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ce rezervă astrele pentru zodia Fecioară în IUNIE 2022

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies