Ce previziuni a făcut Baba Vanga pentru anul 2023. Se anunță vremuri foarte grele

Ce previziuni a făcut Baba Vanga pentru anul 2023. Se anunță vremuri foarte grele
Ce previziuni a făcut Baba Vanga pentru anul 2023. Se anunță vremuri foarte grele

De obicei, oamenii sunt foarte curioși, atunci când vine vorba despre viitor, mai ales într-un moment ca acesta, pe care îl trăim în prezent, deoarece viitorul este foarte incert și nimeni nu știe la ce ar trebui să se aștepte.

Dacă vrei să știi ce se va întâmpla în viitor, mai jos vei găsi care sunt previziunile pe care le-a făcut Baba Vanga pentru anul 2023. Iată ce se va întâmpla în viitorul apropiat!

Citește și: Horoscop Baba Vanga. Zodiile care vor avea belșug și noroc pe toate planurile în următorii cinci ani

Care sunt previziunile pe care le-a făcut Baba Vanga pentru 2023

Baba Vanga, de origine bulgară, este foarte cunoscută pentru profețiile sale. Totul în viața ei a decurs normal, până în momentul în care o furtună puternică a lovit-o când avea doar 12 ani.

Aceasta s-a pierdut în tot acel haos și într-un mod foarte misterios și-a pierdut capacitatea de a vedea, iar vederea i-a fost înlocuită cu o capacitate de clarviziune pentru a prevedea viitorul.

Ea a decedat în anul 1996, la vârsta de 85 de ani.

Aceasta a făcut predicții până în anul 5079, când credea că va fi sfârșitul lumii. Profețiile din fiecare an sunt dezvăluite înainte de începutul lunii ianuarie, dar cu toate acestea, există întotdeauna îndoieli cu privire la care din ele au fost făcute de ea, deoarece nu s-au scris niciodată.

Profețiile Babei Vanga pentru 2023 spun că o pandemie teribilă va continua să umble prin lume, care va lua milioane de vieți.

Potrivit profeției, până anul viitor, populația planetei se va reduce drastic. Mai ales persoanele în vârstă.

Citește și: Ce preziceri a făcut BABA VANGA pentru anul 2022. "Nimeni nu poate opri Rusia. Toți vor fi îndepărtați de ea, nimeni nu va fi păstrat."

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Ce previziuni a făcut Baba Vanga pentru anul 2023
Ce previziuni a făcut Baba Vanga pentru anul 2023[Sursa foto: kfetele]

Se anunță vremuri grele pentru omenire

Baba Vanga a mai făcut o predicție potrivit căreia anul viitor dezastrele naturale și catastrofele naturale vor zgudui lumea. Ea a spus că în 2022 se va descoperi un virus în Siberia, despre care omenirea va afla în 2023. Milioane de oameni vor muri, a spus ea.

-O țară mare va desfășura activități de cercetare și testare a armelor biologice asupra oamenilor

Celebra ghicitoare Baba Vanga susține că, în 2023, medicii vor efectua o serie de experimente pe oameni care vor duce la moartea a sute de mii de oameni. Oamenii vor fi injectați cu viruși care vor provoca boli precum holera și ciuma bubonică.

În 2023, va avea loc o furtună solară, un „tsunami solar”, așa cum lumea nu a mai văzut până acum!

Această furtună va afecta grav „scutul magnetic al planetei” și va distruge sateliții de comunicații, cu efecte devastatoare asupra oamenilor.

Planeta Pământ va trece în cea de-a cincea dimensiune – extratereștrii vor ataca Pământul

În timpul invaziei extratereștrilor, timp de trei zile și trei nopți nu se va mai folosi curentul electric, va fi întuneric total, nu se va mai vedea nici Luna, dar nici stelele, iar în urma acestor evenimente, din toți oamenii de pe Pământ, doar zece mii vor fi salvați.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Explozia unei centrale nucleare

O defecțiune neașteptată a unei centrale nucleare va provoca o explozie masivă. Nori toxici vor pluti deasupra unor părți din Asia, în special China, provocând o creștere alarmantă a problemelor de sănătate la nivel mondial.

Reproducerea umană va deveni un proces artificial, realizat doar în laboratoare cu ajutorul unui uter artificial

Până în 2023, oamenii se vor naște în mod artificial, doar în laboratoare, și doar conducătorii vor decide ce fel de oameni se vor naște, ce caractere, ce culoare a pielii să aibă etc. Va fi un proces complet controlat, iar nașterile naturale vor fi interzise.

Baba a prezis, de asemenea, că orbita Pământului se va schimba. Nimeni nu știe cu adevărat ce înseamnă acest lucru, în 2023, așa că este ceva de așteptat dacă vom supraviețui anului 2022.

Ce previziuni a făcut Baba Vanga pentru anul 2023
Ce previziuni a făcut Baba Vanga pentru anul 2023[Sursa foto: kfetele]

Citește și: Baba Vanga, predicție șocantă despre noul coronavirus! ”Corona va…”



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Carmen Harra, previziuni pentru anul 2023. Ce se va întâmpla în următorii zece ani

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies