Ce produs îți lasă fierul de călcat ca nou. Este doar un leu și vei scăpa de o mare problemă

Ce produs îți lasă fierul de călcat ca nou
Ce produs îți lasă fierul de călcat ca nou

Dacă obișnuiești să-ți călci hainele, cu siguranță ai observat că talpa fierului tău de călcat începe periodic să se pârjoleze sau chiar să se murdărească. Aplicând metodele potrivite, poți scăpa de aceste urme.

Aflați care este produs de un leu care îți va lăsa fierul de călcat ca nou. Sunt șanse să-l aveți deja în bucătărie.

Citește și: De ce se pune o minge de tenis în mașina de spălat. Trucul simplu și eficient pe care trebuie să îl încerci

Produsul de un leu care îți lasă fierul de călcat ca nou

Una dintre cele mai frecvente probleme pe care le raportează gospodinele, atunci când călcă hainele șifonate, are de-a face cu urmele de arsură sau murdărie pe talpa fierului de călcat. Depunerile de pe suprafețele fierului de călcat pot provoca chiar deteriorarea hainelor.

Urmele de pe partea metalică a aparatului de călcat, apar ca urmare a unei acumulări de țesături sintetice, amidon și praf. Dacă folosești apă dură, atunci când calci rufele, situația poate fi din ce în ce mai gravă, deoarece mineralele de lichid vor încuraja depunerea de rugină pe talpa instrumentului, dar și în

interiorul orificiilor prin care iese aburul.

În momentul în care se acumulează reziduuri pe talpă, fierul de călcat va fi mai puțin eficient. Pe lângă acest aspect, mai există câteva consecințe nefavorabile. De exemplu, sunt șanse ca în timpul ce calci hainele, să dai de mirosuri neplăcute. Urmele de arsură pot păta hainele curate, iar aburul nu va mai fi distribuit uniform.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Curățarea fierului de călcat nu este deloc complicată. Poți face acest aparat să arate ca nou și nu ești nevoit să folosești prea multe ingrediente. Produsul la doar un leu cu care îți poți curăța fierul de călcat este sarea.

Citește și: Care este produsul care îți curăță încălțămintea. Cu siguranță este și în locuința ta

Ce produs îți lasă fierul de călcat ca nou
Ce produs îți lasă fierul de călcat ca nou[Sursa foto: Pexels.com]

Cum să folosești sarea pentru a curăța fierul de călcat

Procesul este unul foarte simplu, tot ce trebuie să faci este să pui pe o masă de călcat o cârpă de microfibră sau un prosop. Presară pe material o cantitate potrivită de sare și calcă zona în care ai depus ingredientul în mod normal. Apoi, ridică fierul de călcat și șterge-l cu o cârpă uscată.

Vei vedea că urmele de murdărie se vor îndepărta foarte ușor.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Poți apela și la oțet dacă îți dorești să cureți eficient fierul de călcat. Poți utiliza acest produs sub mai multe forme. Îl poți introduce în orificiul pentru apă distilată. Lasă oțetul să acționeze puțin, după care calcă un prosop în mod normal, activând aburul.

Ce produs îți lasă fierul de călcat ca nou
Ce produs îți lasă fierul de călcat ca nou[Sursa foto: Pexels.com]

Citește și: De ce trebuie să pui o pungă cu orez în congelator. Toate gospodinele ar trebui să știe acest truc

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

De ce se pune bicarbonat de sodiu în fasole la fiert. Trucul gospodinelor pentru o mâncare gustoasă!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies