Ce produs le va lăsa gospodinelor podeaua curată. Va costa doar un leu și va face minuni

Ce produs le va lăsa gospodinelor podeaua curată. Va costa doar un leu și va face minuni
Ce produs le va lăsa gospodinelor podeaua curată. Va costa doar un leu și va face minuni

Atunci când te ocupi de o curățenie generală, ștergerea podelelor din casă poate deveni o sarcină dificilă. Însă internauții au dezvăluit recent un truc ingenios care te poate ajuta să reîmprospătezi casa fără a fi nevoie să cheltuiești bani pe soluții de curățare scumpe din comerț.

Când vine vorba de scorțișoară, primul lucru care îți vine în minte, cu siguranță, sunt rețetele de ciocolată caldă, mesele festive de Crăciun și, desigur, prăjiturile și torturile delicioase.

Citește și: Cine a inventat rimelul. Istoria rimelului, de la amestecul de pigment și vaselină la rimelul modern

Ingredientul din bucătărie care te ajută să cureți podelele

Este puțin probabil să fi trecut prin mintea ta faptul că scorțișoara poate fi folosită pentru a spăla podelele din casa ta. Acest ingredient cu nuanțe maronii se dovedește a fi surprinzător de versatil. Nu doar că are un gust delicios, ci emană și o aromă irezistibilă.

Scorțișoara este adesea utilizată în produsele de curățare pentru uz casnic, în lumânări parfumate sau în amestecurile de potpourri, deoarece poate transforma aroma casei tale într-una extrem de plăcută.

În ultima vreme, câteva trucuri au devenit virale pe rețelele sociale, după ce internauții au descoperit că adăugarea unui praf de scorțișoară în soluția de curățare pentru parchet și gresie poate avea rezultate surprinzător de eficiente.

În plus, spre deosebire de faptul că scorțișoara va împrăștia un miros plăcut în casa ta, există și superstiții conform cărora acest condiment aduce noroc, prosperitate, bogăție și abundență.

În plus, praful de scorțișoară nu este lipicios și nu va lăsa urme pe podelele din locuință.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Ce produs le va lăsa gospodinelor podeaua curată.
Ce produs le va lăsa gospodinelor podeaua curată.[Sursa foto: freepik]

Cum cureți podeaua cu scorțișoară și oțet

În afară de scorțișoară, o altă opțiune eficientă pentru a dezinfecta podelele este utilizarea oțetului. Înainte de a începe procesul de curățare, este important să mături cu atenție întreaga casă de la interior spre exterior, astfel încât să te asiguri că nu există resturi de mâncare ascunse

în colțuri.

Pasul următor constă în pregătirea unei găleți în care vei combina apă și o cantitate considerabilă de oțet alb. Cu această soluție, vei spăla atât gresia, cât și parchetul. După ce ai curățat întreaga suprafață dorită, poți arunca apa murdară în vasul de toaletă.

Pe parcurs, poți pune la fiert doi litri de apă împreună cu câteva bețe de scorțișoară, pe foc mic.

Este recomandat să lași amestecul să fiarbă până când scorțișoara își eliberează esența.

Asigură-te că clătești în mod adecvat mopul, iar apoi poți continua spălarea podelei cu apa și scorțișoară, însă de această dată, începe din zona exterioară și avansează spre interior. Această metodă are scopul de a atrage energie pozitivă în locuința ta.

Ce produs le va lăsa gospodinelor podeaua curată.
Ce produs le va lăsa gospodinelor podeaua curată.[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: Descoperă metoda revoluționară a bucătarilor pentru a fierbe cartofii. Trucul uimitor ce transformă rețetele tale în adevărate delicii!

 

 

 

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cine a inventat rimelul. Istoria rimelului, de la amestecul de pigment și vaselină la rimelul modern

Anamaria Prodan, la un pas de un ACCIDENT VESTIMENTAR. Și-a etalat decolteul generos, la 51 de ani, într-o rochie decupată

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

VIDEO. Grasu XXL, ipostază rară! Artistul a izbucnit în lacrimi în fața publicului Neversea: "N-am vrut să vă emoționeze atât de tare pe toți, dar așa s-a întâmplat"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies