Ce puteți urmări pe Kanal D2, cel mai nou canal de televiziune din România! Începe să emită astăzi, de la ora 19:00!

Ce puteți urmări  pe Kanal D2, cel mai nou canal de televiziune din România! Începe să  emită astăzi, de la ora 19:00!
Ce puteți urmări pe Kanal D2, cel mai nou canal de televiziune din România! Începe să emită astăzi, de la ora 19:00!

Noul post de televiziune a pregătit multe surprize care vor încânta publicul din România. Iată unde puteți urmări Kanal D2!

Începând cu data de 2 aprilie, românii se pot bucura de noul post de televiziune Kanal D2, care face parte din compania Dogan Media International. Postul de televiziune vine la pachet cu posibilitatea de a emite full HD, iar acesta poate fi regăsit în grila de canale în locul postului de televiziune București TV, care a fost acum preluat de către Dogan Media.

Astfel, în funcție de operatorii de cablu, Kanal D2 poate fi urmărit pe următoarele poziții:

RCS cablu digital- poziția 45
Vodafone cablu digital- poziția 16
Orange/ Telekom Digital- poziția 123
Orange/ Telekom IPTV- poziția 129
Nextgen cablu digital- poziția 15
Orange/ Telekom DTH- poziția 136

În cazul în care întâmpinați probleme atunci când căutați Kanal D2 în grila de programe, este necesar să dați o rescanare automată sau să vă apelați la ajutorul operatorului vostru de cablu.

Lansarea postului de televiziune Kanal D2 este astăzi, la ora 19:00

Fiecare român se poate bucura de noul post de televiziune Kanal D2, atât prin intermediul rețelelor de cablu, cât și direct pe site-ul postului de televiziune, accesând următorul link: kanald2.ro/live.

Kanal D2 a sosit cu o mulțime de surprize speciale pentru telespectatorii care iubesc divertismentul sau care își doresc să fie la curent cu cele mai importante știri și noutăți ale zilei.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Mult așteptatul post de televiziune va emite începând cu 2 aprilie, la ora 19:00, cu prima ediție din sezonul 8 a show-ului de fashion care a cucerit România, Bravo, ai stil!.

Ce emisiuni vor putea urmări telespectatorii la Kanal D2

Surprizele nu se opresc aici, deoarece Kanal D2 vine pe piața media din țara noastră cu noi concepte de emisiuni, care cu siguranță vor fi pe placul tuturor. Începând din data de 3 aprilie, emisiunea de fashion “Bravo, ai stil!” va fi difuzată de luni până vineri, tot de la ora 19:00.

De la ora 21:00, imediat după „Bravo, ai stil!”, Radu Andrei Tudor le va prezenta telespectatorilor cele mai importante subiecte ale zilei, în cadrul unei ediții speciale a „NEWSTIME”. Mai apoi, începând cu data de 3 aprilie, grupajul informativ va fi difuzat

de luni până vineri, de la ora 21:00.

De asemenea, în ziua marii lansări Kanal D2, va apărea primul episod din serialul „Familia Borgia”, de la ora 22:00. Ulterior, producția va putea fi vizionată începând de luni, 3 aprilie, în zilele de luni și marți, tot de la ora 22:00. După serialul „Familia Borgia”, începe lungmetrajul „Selma”, un film de Oscar în care își vor face apariția Tim Roth și David Oyelowo.

În grila de programe a noi stații TV vor apărea și trei dintre cele mai iubite producții de pe canalul de YouTube „theXclusive”. Așadar, pe micul ecran ajunge din 7 aprilie „Duet cu Alexandra”, care va fi difuzat în fiecare vineri, de la ora 22:00. Din 8 aprilie, telespectatorii pot viziona un nou sezon din „Detectorul de minciuni”, tot de la ora 22:00, iar în zilele de duminică vor apărea interviurile prezentate „În Oglindă”.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Telespectatorii vor avea parte și de două producții prezentate de îndrăgitul Cosmin Cernat. „Invitatul de la 12”, producția de excepție marca Radio Impuls va ajunge și pe micile ecrane, în fiecare duminică. Însă asta nu este tot, deoarece în lista de show-uri pe care Kanal D2 le-o propune românilor va intra și matinalul „Dimineața pe 2 cu Greeg și Cernat”.

Ce seriale se vor afla în grila de program 

Kanal D2 a pregătit multe surprize iubitorilor de seriale, astfel că, de luni până miercuri, de la ora 15:00, va fi difuzat „Yanxi, Palatul Suspinelor”, iar în zilele de joi și vinere Kanal D2 va transmite „Drumul Tăcerii”.

De asemenea, va putea fi vizionat și un serial turcesc, care va transmite cu siguranță multe emoții telespectatorilor. Este vorba de „Instinct de mamă”, difuzat de luni până duminică, începând cu ora 18:00. În serial se va relata povestea tulburătoare a unei mame care își caută cu disperare fetița.

În fiecare seară începând cu 22:00, de luni până joi, telespectatorii sunt invitați să intre în lumea câtorva povești mai puțin cunoscute, însă care le vor capta, cu siguranță, toată atenția: „Familia Borgia”, în fiecare luni și marți, „Gomora” în fiecare miercuri și „Sisi” în zilele de joi.

 


Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies