Ce reacția a avut Regina Consortă, Camilla Parker, după ce a fost “umbrită” de către Kate Middleton

Ce reacția a avut Regina Consortă, Camilla Parker, după ce a fost “umbrită” de către Kate Middleton
Ce reacția a avut Regina Consortă, Camilla Parker, după ce a fost “umbrită” de către Kate Middleton

Deși Camilla Parker se află din nou în centrul atenției, se pare că acest aspect nu este unul pozitiv, din cauza faptului că a fost enervată de către Kate Middleton.

Nici bine nu a ajuns la Palatul Buckingham, iar Camilla Parker a reacționat plină de furie față de Kate Middleton, motiv pentru care a ajuns imediat în atenția presei locale, dar și internaționale. Totul s-a petrecut imediat după slujba de Paște, atunci când Regina Consoartă și soțul său, regele Carol al III-lea, au ajuns la Palatul Buckingham.

 

 

Care a fost motivul pentru care Camilla Parker a fost deranjată de către  Kate Middleton

Conform unei surse apropiate familiei regale, se pare că Regina Consoartă nu a avut un comportament atât de frumos, iar aceasta insulta pe toți, doar pentru că Kate Middleton a „umbrit-o” prin faptul că a încălcat un protocol regal.

Astfel, se pare că în timpul evenimentului, Kate Middleton a decis să poarte un frumos costum albastru, iar unghiile să le aibă...

vopsite în roșu. Acesta a fost gestul care a deranjat-o peste măsură pe Camilla Parker. Se pare că motivul se leagă de fapt, de încoronarea regelui Carol al III-lea, care se apropie cu pași repezi, motiv pentru care Regina Consoartă și-ar dori să fie în centrul atenției și să nu fie „umbrită” de absolut nimeni.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Conform experților regali, Camilla Parker suferă anumite crize de furie, tocmai din cauza popularității pe care o deține  Kate Middleton    în mass-media.

kate middleton red nails
Ce reacția a avut Regina Consortă, Camilla Parker, după ce a fost “umbrită” de către Kate Middleton[Sursa foto: shutterstock]

Citește și: Ce condiție i-a pus Kate Middleton, Regelui Charles al III-lea, la încoronare, în legătură cu Rose Hanbury

 

Detalii legate de ceremonia de încoronare a Regelui Charles al III-lea

În ceea ce privește Încoronarea Regelui Charles al III-lea, se pare că va avea loc pe data de 6 mai. Desfășurătorul evenimentului include festivitățile, care vor dura un weekend și vor avea concerte, un „prânz” la nivel național și inițiative de binefacere, pe lângă ceremonia tradițională de încoronare și procesiunile regale. Atunci când vine vorba despre ultima parte a evenimentului de încoronare, numită „marea întrajutorare”, se pare că aceasta va avea loc pe data de 8 mai, care este totodată și zi de sărbătoare publică, în Regatul Unit, în acest an.

camilla parker si regele charles
Ce reacția a avut Regina Consortă, Camilla Parker, după ce a fost “umbrită” de către Kate Middleton[Sursa foto: Facebook/The Royal Family]

Citește și: Motivul pentru care Prințul Charles nu își dă niciodată jos inelul cu sigiliu



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ce hotărâre neașteptată a luat presupusa amantă a Prințului William? Căsnicia cu Kate Middleton poate lua sfârșit

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies