Ce recomandări neașteptate de tratament a primit Oana Roman pentru problema cu ochiul: „Cineva mi-a spus că trebuie să îmi pun pipi.”

Ce recomandări neașteptate de tratament a primit Oana Roman pentru problema cu ochiul: „Cineva mi-a spus că trebuie să îmi pun pipi.”
Ce recomandări neașteptate de tratament a primit Oana Roman pentru problema cu ochiul: „Cineva mi-a spus că trebuie să îmi pun pipi.”

Vedeta a clarificat problema cu ochiul în mediul online.

În urmă cu o zi, Oana Roman a avut o apariție neașteptată pe rețelele de socializare, afișându-se cu ochiul umflat. Vedeta a primit ulterior numeroase recomandări de tratamente, care mai de care mai ciudate. Văzând sutele de mesaje care s-au strâns cu privire la problema sa cu ochiul, fiica lui Petre Roman s-a hotărât să lămurească această problemă și a revenit în fața urmăritorilor săi pentru a trage un semnal de alarmă.

Oana Roman își avertizează urmăritorii

Citește și: Oana Roman, apariție îngrijorătoare pe rețelele de socializare: „Am efectiv un ochi distrus. Va trebui să mă duc la spital.”

Ce recomandări neașteptate de tratament a primit Oana Roman pentru problema cu ochiul
Oana Roman[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Oana Roman, prima aniversare fără mama sa! Cum a visat-o vedeta pe Mioara Roman: „Știu că mama ne vede și e fericită că suntem împreună cu toții.”

De-a lungul timpului, vedeta și-a construit o comunitate numeroasă de persoane în mediul online, acolo unde activează. Astfel, urmăritorii săi îi sunt alături la orice pas, iar atunci când Oana Roman a avut o problemă cu ochiul, mulți au sărit în ajutor cu recomandări de tratamente. Cu toate acestea, vedeta a simțit nevoia să tragă un semnal de alarmă cu privire la aceste recomandări nespecializate sau leacuri băbești, pe care nu ar trebui să le luăm în calcul, astfel încât să nu ne agravăm și mai tare problema de sănătate.

Să lămurim și treaba cu ochiul meu, pentru că e ceva rău. Ieri, când m-am trezit cu ochiul umflat, am sunat-o pe prietena mea, care este doctor oftalmolog și i-am cerut părerea. Mi-a prescris un tratament, mi-a dat rețetă, m-am dus la farmacie și m-am tratat. Problema mea este cu sutele de mesaje pe care le-am primit în care primeam sfaturi de ce trebuie să fac, deși eu nu cerusem niciun sfat, pentru că știam ce am.

Mai grav este că mi s-au prescris tratamente. Mi s-a spus că am conjunctivită, că m-a tras curentul. Mi s-a spus că trebuie să îmi pun apă de la vie. Cineva mi-a spus că trebuie să îmi pun pipi. Băi fraților, este foarte grav. Asta este mentalitate de Evul Mediu și este foarte periculoasă, pentru că dacă faceți chestiile astea, puteți să și muriți. Aveți grijă! ”, a spus Oana Roman pe InstaStory.

Ce recomandări neașteptate de tratament a primit Oana Roman pentru problema cu ochiul
Oana Roman [Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Sorin Copilul de Aur, mărturisiri emoționante despre părinții lui: „Mama mea și tatăl meu munceau să avem acolo strictul necesar. Când mâncam carne, la noi era sărbătoare.”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jucătorii echipei naționale, gest inedit pentru gazde. Ce au făcut tricolorii după eliminarea de la EURO 2024 - FOTO

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies