Ce regim de viață are Mitică Dragomir și ce face zilnic dintotdeauna? „De când m-am născut. Oriunde sunt.”

Ce regim de viață are Mitică Dragomir și ce face zilnic dintotdeauna? „De când m-am născut. Oriunde sunt.”
Ce regim de viață are Mitică Dragomir și ce face zilnic dintotdeauna? „De când m-am născut. Oriunde sunt.”

Mitică Dragomir a vorbit despre regimul de viață pe care îl are și ce face zilnic.

Mitică Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a vorbit despre stilul de viață pe care îl are și ce anume face în fiecare zi.

Ce face Mitică Dragomir în fiecare zi. “Le și spun să nu mă sune între 2 și 4”

Citește și: Mitică Dragomir, dezvăluiri despre plăcerile pe care i le făcea fiului său când era mic! „Băiatul meu a fost băiat de bani gata. Eu la copii le-am făcut fițe.”

Mitică Dragomir
Mitică Dragomir[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Mitică Dragomir, impresionat de bunătatea lui Gigi Becali! Latifundiarul din Pipera a scos un teanc de bani și i l-a înmânat unui preot: „Nu-l laud, dar face multe lucruri bune.”

Mitică Dragomir a povestit, în cadrul podcastului MAX Profețiile lui Mitică, cu Horia Ivanovici, despre stilul de viață pe care îl are și ce anume obișnuiește să facă zilnic, indiferent de planurile pe care

le are. Pune de fiecare dată pe primul loc odihna, astfel că zilnic doarme câte două ore, după ce bea 50 g de pălincă.  “Ce regim de viață am eu. Am mai spus-o și o repet. De când m-am născut (nr. Doarme după-amiaza). De când veneam cu vacile de la păscut, dormeam o oră. Oriunde sunt. Nu mă duc, le și spun să nu mă sune între 2 și 4, îmi iau un medicament preventiv, după ce beau 50 g de pălincă, mă culc.
Eu dorm oricând cu geamul deshis, vară, iarnă. Mănânc toate prostiile din lume, gras, brânzeturi, dar nu mănânc mult, mănânc puțin. Dulciuri. A făcut nevastă-mea două tăvi de baclavale, am mâncat 4.  N-am nimic. Poate și gena. Dar odihna e pe  primul loc și asta sfătuiesc pe toată lumea. Odihna și băutură cât mai puțină. Eu n-am fost beat niciodată în viața mea.”,
a spus Mitică Dragomir.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ce sfat a oferit Mitică Dragomir cu privire la prieteni

Mitică Dragomir
Mitică Dragomir[Sursa foto: Facebook]

Mitică Dragomir a mai vorbit și despre jocurile de noroc și cazinourile, astfel că a ținut să menționeze că cei care intenționează să cheme în astfel de locuri sunt dușmani și că vor doar răul.  “Am pierdut nopți de nu ai ani câte nopți am pierdut eu. Dar am dormit ziua.

4 zile și 4 nopți (nr. Cât n-a dormit cel mai mult). Era să mor. Îmi era foame, nu că-mi plăceau jocurile. Când câștigam o luam în cap, când nu câștigam, trpgeam de timp. Cel mai bine să nu se joace, lăsați toate jocurile. Iar de cazinouri, dacă aveți vreun prieten care vă invite la casino, renegați-l toată viața. Ăla vrea răul, să te nenorocească, ți-e dușman.”, a mai spus Mitică Dragomir.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Mitică Dragomir, impresionat de bunătatea lui Gigi Becali! Latifundiarul din Pipera a scos un teanc de bani și i l-a înmânat unui preot! „Nu-l laud, dar face multe lucruri bune.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies