Ce relație are Anamaria Prodan cu cei trei copii ai săi? Impresara a vorbit despre viața de familie

Ce relație are Anamaria Prodan cu cei trei copii ai săi? Impresara a vorbit despre viața de familie
Ce relație are Anamaria Prodan cu cei trei copii ai săi? Impresara a vorbit despre viața de familie

Anamaria Prodan a vorbit despre relația cu fiicele sale și despre cum reușește să păstreze o legătură permanentă cu familia.

Anamaria Prodan, una dintre cele mai cunoscute și apreciate femei din România, se împarte între Snagov și Las Vegas, iar fiicele sale au fost, de asemenea, o lungă perioadă de timp departe de casă.

Anamaria Prodan, despre legătura cu fiicele sale, chiar și la mii de kilometri distanță

Citește și: „Mă bătea mamaie pentru ce făceam prin sat. Nu mă lăsa să port hainele bune.” Anamaria Prodan, despre cum a fost copilăria ei la Dăbuleni

Rebecca Dumitrescu Prodan
Rebecca Dumitrescu Prodan[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: „Între noi nu e diferență. Tu muncești și îți cumperi o mașină ieftină, pentru că atâta poți.” Anamaria Prodan, despre diferențele financiare dintre oameni

Anamaria Prodan a povestit, în cadrul emisiunii Xtra Night Show, despre relația ei cu fiicele sale și cum au găsit mereu o cale de mijloc pentru a se vedea, chiar dacă au existat între ele ore întregi de zbor.

Anamaria Prodan a mai spus că vorbește mereu cu ele pe grupul familiei, acolo unde toți cer sfaturi, inclusiv ea. „ Și eu am crescut la fel. Fiecare copil are viața lui, fiecare copil are drumul lui. Suntem mereu împreună, la mine nu s-a pus niciodată problema să stăm despărțiți ani de zile. Rebecca se urcă în avion de la New York vine în Vegas în câteva ore.
Sarah, în pauzele competiționale, vine acasă. În weekend, atunci când sunt în România, după fiecare meci vine acasă de la Sfântul Gheorghe. Nu avem probleme să stăm despărțiți. La fel de ușor este. O zi faci până în România și înapoi altă zi. Sarah este ca mine. Noi avem grupul familiei unde se vobește non-stop acolo, fiecare pune ce are nevoie pe grup. Eu sunt la fel. Nu am avut o fată favorită.
Băiatul este mai mic. Dar în rest, vorbim orice. Și eu le cer sfatul, dimineață, la prânz, seara. Stăm pe cameră.”,
a spus Anamaria Prodan.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

“Normalitatea vieții ei va fi aia, că va trebui să suporte asta.” Ce spune Anamaria Prodan despre lecțiile învățate de copii în familie

Anamaria Prodan și Sarah
Anamaria Prodan și Sarah[Sursa foto: Instagram]

 Anamaria Prodan   a vorbit, în cadrul unui alt interviu, despre cele mai importante lecții pe care cei mici ar trebui să le învețe în perioada în care stau în familie.  “Copilul face ce vede acasă, întotdeauna.

Dacă vede acasă bătaie, înjurături, mizerie, lene, el așa se va forma. Dacă ăia 7 ani i-ai crescut cu haos, el, viitorul bărbat, va face cu familia lui la fel, viitoarea femeie va face la fel. Fetița aia care va vedea că tatăl ei o bate pe mama, o umilește, o asuprește, normalitatea vieții ei va fi aia, că va trebui să suporte asta. Băiețelul, la fel. Va vedea că trebuie să o bată și el pe iubita sau nevasta lui.
E vorba de puterea exemplului și de ceea ce învață în cei 7 ani.”
, a spus Anamaria Prodan.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

„Mă bătea mamaie pentru ce făceam prin sat. Nu mă lăsa să port hainele bune.” Anamaria Prodan, despre cum a fost copilăria ei la Dăbuleni

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies