Ce rezervă astrele pentru horoscopul zilnic din 29 martie 2022. O zodie are noroc în dragoste

 Horoscop zilnic  29 martie
Horoscop zilnic 29 martie

Consultă horoscopul zilei de 29 martie 2022 şi află ce ţi-au rezervat astrele!

Horoscopul oferă previziuni pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Nativii unei zodii ar putea avea probleme în relația de cuplu.

Citeste si: Ce rezervă astrele pentru horoscopul zilnic din 28 martie 2022. O zodie este destul de schimbătoare

 Horoscop zilnic 29 martie
Horoscop zilnic 29 martie[Sursa foto: Unsplash]

Horoscop 29 martie 2022 Berbec

Te simți plină de energie și vrei să te implici în cât mai multe activități la locul de muncă. În a doua parte a zilei vei avea ocazia de a te întâlni cu o persoană dragă și de a povesti cu ea până târziu. Ai grijă la excesul de cafea și tutun și încearcă să mănânci cât mai sănătos.

Horoscop zilnic 29 martie 2022 -Zodia Taur

Pui la cale o excursie sau o vacanță de mai multe zile alături de partenerul de viață sau un prieten foarte bun. Sunt prevăzute mici cheltuieli în această zi, deci ar trebui să pui în balanță anumite investiții pe care ai de gând să le faci.

Horoscop zilnic 29 martie 2022 -Zodia Gemeni

Stresul și oboseala își spun cuvântul și vei simți nevoia de relaxare, de câteva zile pe care să le petreci departe de agitația cotidiană.

Plănuiești un drum la țară sau într-un loc care te încarcă cu energie, însă vrei să pleci de una singură.

Horoscop zilnic 29 martie 2022 -Zodia Rac

Un proiect în care ai investit bani și energie nu mai dă roade, iar acest lucru te pune serios pe gânduri. Comunicarea și conexiunile pe care le ai cu cei din jurul tău te-ar putea ajuta să depășești această perioadă deloc plăcută.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Horoscopul de 29 martie 2022 vine cu recomandări pentru câteva zodii

Citeste si: Ce rezervă astrele pentru zodia Balanță în IUNIE 2022

 Horoscop zilnic 29 martie
Horoscop zilnic 29 martie[Sursa foto: Unsplash]

Horoscop zilnic 29 martie 2022 -Zodia Leu

O vestea de la partenerul de viață în legătură cu o anumită sumă de bani sau cu plecarea într-o vacanță îți va face ziua mai bună.

Simți nevoia să te revanșezi, însă acest lucru ți-ar putea distrage total atenția de la locul de muncă. Încearcă să faci toate lucrurile pe rând.

Horoscop zilnic 29 martie 2022 -Zodia Fecioară

Vei petrece timp cu familia astăzi, veți discuta anumite aspecte legate de un imobil sau de o investiție. Încearcă să îți păstrezi calmul și să asculți până la capăt ceea ce au de spus persoanele din jurul tău.

Horoscop zilnic 29 martie 2022 -Zodia Balanță

O persoană cu care nu ai mai vorbit de ceva timp te va căuta din nou și va încerca să lege o conexiune amoroasă cu tine. Tu ești cea care trebuie să decidă dacă este sau nu momentul potrivit pentru o astfel de relație.

Horoscop zilnic 29 martie 2022 -Zodia Scorpion

Unii nativi își vor consolida relațiile amoroase, iar alții se vor despărți de partenerii de viață.

Sunt prevăzute schimbări în această zi pentru Scorpioni, mai ales din punct de vedere personal, deci ar fi bine să te gândești de două ori înainte de a acționa.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Ai inselat o zodie? De cine trebuie sa fugi, daca mai vrei sa traiesti

 Horoscop zilnic 29 martie
Horoscop zilnic 29 martie[Sursa foto: Unsplash]

Horoscop zilnic 29 martie 2022 -Zodia Săgetător

În ultimele zile ai avut parte de o mulțime de activități, iar acum te simți epuizată, atât din punct de vedere fizic, cât și psihic. Ai nevoie de o pauză, de câteva zile de concediu sau de ceva timp pe care să îl petreci de una singură, pentru a-ți pune gândurile în ordine.

Horoscop zilnic 29 martie 2022 -Zodia Capricorn

Trebuie să comunici sincer cu partenerul de viață și să încerci pe cât posibil să readuci în dicuție subiectele mai sensibile, pe care nu ai îndrăznit să le dezvolți până acum. Vei avea mult noroc în dragoste astăzi, deci îi vei câștiga încrederea.

Horoscop zilnic 29 martie 2022 -Zodia Vărsător

O persoană pe care ai cunoscut-o recent te va căuta din nou și va dori să păstrați legătura. Sunt prevăzute anumite colaborări de lungă durată, deci nu refuza întâlnirile sau convorbirile telefonice.

Horoscop zilnic 29 martie 2022 -Zodia Pești

În prima parte a zilei te vei simți epuizată și fără chef de viață, însă o anumită persoană te va face să îți ieși din stare. Comunică mai mult și încearcă să te deschizi în fața oamenilor importanți din viața ta. Nu vei avea nimic de pierdut!



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Ce rezevă astrele pentru zodia Leu în IUNIE 2022

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies