Ce rochie de mireasa ti se potriveste in functie de zodie?

Ce rochie de mireasa ti se potriveste in functie de zodie?
Ce rochie de mireasa ti se potriveste in functie de zodie?

Rochia de mireasa este cea mai frumoasa rochie pe care o femeie o va purta in viata ei.

Va fi rochia in care isi va oficia relatia si in care va spune tuturor cat de mult isi iubeste jumatatea. Asa ca trebuie sa se potriveasca perfect, sa fie comoda si sa permita miscarea cu lejeritate. In momentul in care viitoarele mirese isi aleg rochia, tin cont in primul rand de preferintele lor si apoi de conformatia corpului, pentru ca asa cum este si firesc, oamenii sunt diferiti si un model de rochie nu se va potrivi tuturor mireselor.

Insa, ce ar fi daca v-am spune ca ati putea sa alegeti rochia de mireasa si in functie de zodie? Chiar daca nu credeti in horoscop, probabil ati observat ca anumite caracteristici ale zodiei vi se potrivesc. Asa ca ati putea incerca sa va alegeti o rochie de mireasa bazandu-va pe aceste caracteristici. Chiar daca nu credeti, este posibil sa ne dati dreptate si chiar sa vi se potriveasca genul de rochie recomandat pentru zodia voastra.

Iar in continuare o sa va prezentam ce tip de rochie i se potriveste fiecarei zodii si cateva modele de rochii de mireasa deosebite.

Berbec:

Femeile din zodia berbec sunt recunoscute pentru dorinta de a nu respecta tiparele. Daca si voi va regasiti in aceasta descriere, va recomandam o rochie de mireasa indrazneata, poate cu o trena foarte lunga sau de ce nu, poate o rochie cu o crapatura indrazneata pe picior, cum este cea de mai jos.

Taur:

Femeile din zodia Taur sunt feminine, romantice, asa ca va recomandam o rochii in care sa predomine dantela ori care se remarca prin maneci delicate, ori bretele fin accesorizate.

Gemeni:

Daca sunteti nascute in zodia Gemeni, cu siguranta stiti ca vreti sa iesiti in evidenta, asa ca veti fi tentate sa alegeti o rochie care sa impresioneze.Ttotodata,

va ganditi daca este practica si daca veti putea dansa toata noaptea fara probleme. De aceea, va recomandam o rochie cu trena detasabila: veti arata superb si veti avea si libertate de miscare.

Rac:

Sensibilitatea si emotivitatea sunt doua caracteristici principale ale femeilor nascute sub zodia Racului. Asa ca probabil o sa preferati o rochie care sa atraga atentia prin simplitate si eleganta, o rochie diferita, dar care va scoate in evidenta latura delicata.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Leu:

La fel ca si regelui junglei, femeilor din zodia Leului le place sa fie in permanenta in centrul atentiei si sa primeasca admiratia celor din jur. Asa ca nu e de mirare daca veti alege o rochie care sa ,,socheze” prin volum sau prin croiala.

Pentru un succes garantat, noi va recomandam o rochie de mireasa tip printesa cu un decolteu adanc.

Fecioara:

Femeile din zodia Fecioara sunt delicate si feminine, asa ca daca sunteti nascute sub semnul acestei zodii, veti aprecia rochiile cu broderii deosebite sau rochiile care au cusute pietre semipretioase ori perle.

Balanta:

Balantele prefera rochii minimaliste, fara detalii exagerate si se bazeaza pe croieli cat mai feminine. Asa ca rochia de mai jos cu siguranta va fi pe gustul vostru, daca sunteti nascute sub semnul acestei zodii.

Scorpion:

Senzualitatea este caracteristica prin care femeile Scorpion se remarca. Asa ca aveti nevoie de o rochie care sa ,,socheze” dar care sa ramana in acelasi timp in limitele decentei. Va recomandam o rochie stil sirena, cu un decolteu in V si cu un corset destul de transparent. Cu siguranta o sa intoarceti toate privirile!

Sagetator:

Femeile sagetator isi doresc o rochie care sa ramana in mintea tuturor celor prezenti, insa prin bun-gust si feminitate. Asa ca o rochie nude, cu un model deosebit din dantela aplica si cu o trena lunga este exact ce va trebuie.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Capricorn:

Rochia unei femei Capricorn trebuie sa fie in tendinte si de asemenea, va fi aleasa dupa ce va fi studiata cu atentie de catre familie si prieteni, pentru ca totul sa iasa perfect. Asa ca o rochie stil sirena, cu maneci lungi, din dantela fina si trena detasabila este perfecta pentru Capricorni.

 

Varsator:

Femeile nascute sub zodia Varsatorului nu acorda prea multa importanta rochiei de mireasa. Isi doresc o rochie ,,practica”, care sa le permita sa se miste in voie, o rochie care sa le puna silueta in evidenta si care sa poata fi comandata destul de usor. Noi stim ca nimeni nu poate rezista unei rochii diafane, cu spatele gol si manecile cazute, cum este cea de mai jos. Am mentionat ca este foarte lejer de purtat?

 

Pesti:

Femeile pesti sunt recunoscute pentru atentia la detalii si pentru ca sunt sentimentale. Asa ca vor o rochie pe care sa o scoata din cand in cand in cutia cu amintiri si care sa le trezeasca aceleasi emotii ca si in ziua nuntii. O rochie eleganta si delicata, din dantela va fi perfecta pentru femeile nascute sub acest semn zodiacal.

Speram ca v-au placut recomandarile noastre si ca macar veti incerca sa probati o rochie de mireasa care sa reflecte semnul vostru zodiacal.

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies