Ce rochie să porți la nuntă? 5 stiluri diferite în funcție de tematică

Ce rochie să porți la nuntă? 5 stiluri diferite în funcție de tematică
Ce rochie să porți la nuntă? 5 stiluri diferite în funcție de tematică

Alegerea tematicii de nuntă este o decizie importantă pentru miri, deoarece aceasta se va reflecta în întreg decorul nunții, în stilul de fotografii și chiar în outfiturile lor și ale invitaților.

Felul în care te îmbraci la o nuntă glamour de interior este total diferit de cel pentru o nuntă în aer liber. De aceea, cu aceste sfaturi importante îți vei putea da seama ce rochie să alegi la orice nuntă, în funcție de tematica acesteia. Este bine ca invitații să respecte tematica și să se asorteze cu ea, pentru ca tot cadrul nunții, vizual, să fie armonios.                                                                                                                                                           

Iată ce rochie să porți la nuntă în funcție de tematică:

1. Nuntă în aer liber

Pentru că sezonul de nunți este preponderent vara, în alegerea ținutei trebuie să ții cont de vremea călduroasă. Fiind în aer liber, nu va exista un aer condiționat care să te răcorească. Alege așadar o rochie fluidă, dintr-un material lejer. Pe StarShinerS.ro vei descoperi numeroase modele de rochii de seară potrivite pentru orice ocazie. Nuanțele ideale pentru o nuntă în natură sunt cele pale de albastru, roz, mov sau nude. Rochiile cu decupaje sunt de asemenea potrivite și te vor ajuta să faci față căldurii.

2. Nuntă glamour

O nuntă glamour înseamnă un decor elegant, luxos și sclipitor. De obicei decorul este clasic alb, negru sau ivoire, cu accente aurii sau argintii și predomină cristalele, perlele sau penele. Rochia perfectă pentru o nuntă glamour trebuie să fie foarte elegantă, simplă sau cu paiete/ cristale. Cromatic, poți alege dintre clasicul negru, roșu sau alte nuanțe închise la culoare, precum: albastru, mov sau verde.

3. Nuntă la mare sau la piscină

Tematica aceasta adună elemente specifice mării, în nuanțe de albastru. Atmosfera conturată este una relaxantă, iar outfitul potrivit trebuie să fie de asemenea lejer. Poți opta atât pentru o rochie de seară lungă, cât și midi. Cea mai bună alegere, în ceea ce privește culoarea rochiei, este albastrul. Este bine este să optezi pentru o rochie vaporoasă, în ton cu tematica sau cel puțin o rochie lejeră în care să te simți bine.

4. Nuntă colorată

Dacă mirii adoră culoarea și au ales să se joace cu ea la nuntă, atunci este necesar ca și invitații să se adapteze. Evită așadar rochiile negre sau foarte închise la culoare. Optează mai degrabă pentru ceva vesel, în nuanțe pastelate sau vibrante, după bunul plac. Dacă nu te simți confortabil într-o ținută colorată, alege o rochie pastelată sau nude.

5. Nuntă Boho

Această tematică impune un aspect vizual în culori neutre, așadar orice element țipător cum ar fi îmbrăcămintea invitaților va acapara decorul. Este recomandat ca în acest caz mirii să impună un dress code. Culorile ideale de rochie sunt cele neutre, toate tonurile de bej până la maro sau roz pudrat.

Așadar, acum ai aflat cât de importantă este alegerea ținutei în funcție de tematică. Cu siguranță folosind aceste sfaturi vei atrage atenția la eveniment doar într-un mod pozitiv. Nu uita ca rochia în primul rând trebuie să îți dea încredere în tine și să se potrivească cu silueta ta!



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Gabriela Cristea, despre situațiile din trafic. Ce a pățit prezentatoarea TV în timp ce își ducea fetele la școală. “Copiii sunt cei care trebuie să plătească”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Sfatul zilei din 22 septembrie 2024. O zodie se ocupă de o planificare atentă a resurselor

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies