Ce rochii poarta cele mai sexy vedete din Romania?

Ce rochii poarta cele mai sexy vedete din Romania?
Ce rochii poarta cele mai sexy vedete din Romania?

Sunt frumoase, celebre si mereu in centrul atentiei presei!

Vedete precum, Andreea Marin Tuncay, Iulia Vantur, Alina Puscas, Andreea Ibacka tin prima pagina a ziarelor prin aparitiile lor publice sau televizate, iar tinutele lor sunt mereu remarcate si comentate!

Celebra Andreea Marin a stranit admiratia jurnalistilor prin cele mai recente rochii de seara  care s-au remarcat prin eleganta si pretiozitate, dar si prin faptul ca i-au pus in valoare silueta recapatata prin mult sport si o alimentatie sanatoasa! La emisiunea Acces Direct si la Premiile Zuma, ea a optat pentru rochii midi de cocktail, extravagant accesorizate, iar la Premiile Femeia Anului si la Gala

Antena Stars pentru rochii lungi care i-au dat un aer regal!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Desemnata cea mai sexy vedeta din Romania la Gala Celebrity Awards, Iulia Vantur a tinut prima pagina a ziarelor prin aparitia ei sexy, dar studiata. Vedeta ProTV a purtat o rochie de cocktail neagra, din triplu voal, tul cu broderie si aplicatii pretioase, din colectia de primavara-vara Cristallini.

Este vorba despre un model de rochie care recreeaza conceptul elegantei moderne si reinventeaza surprinzator celebra rochie neagra care nu trebuie sa lipseasca din garderoba niciunei femei!

Miniona Andreea Ibacka a purtat pe covorul rosu, la premiera filmului #SELFIE o rochie scurta din voal de matase naturala cu broderie in zona bustului cu o  esarfa, prinsa in zona laterala ce reinventeaza clasica trena! Stilistul Ovidiu Buta a remarcat tinuta ei si a comentat:" Un nou miracol: o rochie care se aseaza bine pe Andreea.

Este in mod sigur una dintre cele mai curajoase aparitii ale ei!"

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Alina Puscas a purtat in opt dintre cele 15 editii ale emisiunii „Te cunosc de Undeva” rochii de seara Cristallini.

Ea a optat fie pentru modele scurte, baby doll care i-a pus in valoare silueta si picioarele lungi, fie pentru modele lungi cu decolteu adanc care i-au pus in valoare sex-appeal-ul!

Vedete precum, Andreea Marin Tuncay, Iulia Vantur, Alina Puscas, Andreea Ibacka tin prima pagina a ziarelor prin aparitiile lor publice sau televizate, iar tinutele lor sunt mereu remarcate si comentate!
Celebra Andreea Marin a stranit admiratia jurnalistilor prin cele mai recente rochii de seara  care s-au remarcat prin eleganta si pretiozitate, dar si prin faptul ca i-au pus in
valoare silueta recapatata prin mult sport si o alimentatie sanatoasa! La emisiunea Acces Direct si la Premiile Zuma, ea a optat pentru rochii midi de cocktail, extravagant accesorizate, iar la Premiile Femeia Anului si la Gala Antena Stars pentru rochii lungi care i-au dat un aer regal!
Desemnata cea mai sexy vedeta din Romania la Gala Celebrity Awards, Iulia Vantur a tinut prima pagina a ziarelor prin aparitia ei sexy, dar studiata.
Vedeta ProTV a purtat o rochie de cocktail neagra, din triplu voal, tul cu broderie si aplicatii pretioase, din colectia de primavara-vara Cristallini. Este vorba despre un model de rochie care recreeaza conceptul elegantei moderne si reinventeaza surprinzator celebra rochie neagra care nu trebuie sa lipseasca din garderoba niciunei femei!
Miniona Andreea Ibacka a purtat pe covorul rosu, la premiera filmului #SELFIE o rochie scurta din voal de matase naturala cu broderie in zona bustului cu o  esarfa, prinsa in zona laterala ce reinventeaza clasica trena! Stilistul Ovidiu Buta a remarcat tinuta ei si a
comentat: "Un nou miracol: o rochie care se aseaza bine pe Andreea. Este in mod sigur una dintre cele mai curajoase aparitii ale ei!"
Alina Puscas a purtat in opt dintre cele 15 editii ale emisiunii „Te cunosc de Undeva” rochii de seara Cristallini. Ea a optat fie pentru modele scurte, baby doll care i-a pus in valoare silueta si picioarele lungi, fie pentru modele lungi cu decolteu adanc care i-au pus in valoare sex-appeal-u


Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies