Ce s-a ales de "cuibusorul" in care s-au iubit Cornel Gales si Ileana Ciuculete!? Casa a fost vanduta, iar noul proprietar s-a apucat de o renovare masiva!

Ce s-a ales de
Ce s-a ales de "cuibusorul" in care s-au iubit Cornel Gales si Ileana Ciuculete!? Casa a fost vanduta, iar noul proprietar s-a apucat de o renovare masiva!

Cu putin timp inainte de disparitia fulgeratoare a Ilenei Ciuculete, cei doi soti vandusera vila din zona "1 Mai", cumparandu-si un apartament cu trei camere intr-un complex rezidential

 

Din pacate, artista nu a mai apucat sa se bucure de noua locuinta, fiind rapusa de o boala nemiloasa, cu o evolutie galopanta. Ileana Ciuculete a murit macar cu sufletul impacat, deoarece din suma primita de pe urma tranzactiei le-a cedat o parte din bani celor doi fii cu care se si impacase intre timp. 

Din acest motiv, apropiatii indragitei cantarete au opinat ca aceasta ar fi aranjat totul de parca si-ar fi presimtit sfarsitul.

Ileana si Cornel urmau sa se mute in noul apartament cu trei camere, care era deja in curs de amenajare. Nu au mai apucat sa o faca, iar intre timp, "cuibusorul" in care s-au iubit cei doi soti a intrat deja in posesia noului proprietar.

 

 

 

Zilele trecute paparazzi WOWbiz.ro au dat o raita prin cartierul din zona "1 Mai" unde se afla imobilul, surprinzand o forfota specifica unui santier in toata regula.

Cativa muncitori, scoteau saci intregi de moloz si alte resturi, semn ca noul proprietar vrea sa modifice din temelii "cuibusorul" in care s-au iubit ani de zile Gales si regretata Ilieana Ciuculete.

Vezi imaginile VIDEO pe WOWbiz.ro.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Mama Ilenei Ciuculete plange fara oprire: "Daca as fi stiut ca e bolnava, daca as fi fost acolo langa ea, as fi vrut sa mor cu ea! In fiecare seara ma rog sa o visez"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies