Ce s-a întâmplat cu Adrian Minune înainte să cânte la un eveniment? „Mi-a fost un pic rău.”

Ce s-a întâmplat cu Adrian Minune înainte să cânte la un eveniment? „Mi-a fost un pic rău.”
Ce s-a întâmplat cu Adrian Minune înainte să cânte la un eveniment? „Mi-a fost un pic rău.”

Manelistul s-a confruntat cu o problemă de sănătate înainte să cânte la un eveniment.

Adrian Minune este unul dintre cei mai iubiți interpreți de manele, care de-a lungul carierei sale s-a făcut remarcat prin talentul său muzical, dar și prin felul său de a fi. Astfel, artistul a impresionat cu fiecare apariție a sa și a reușit să câștige inimile oamenilor, pe care nu i-a dezamăgit niciodată. Mai mult decât atât, Adrian Minune este un exemplu și din punct de vedere personal, având o familie frumoasă, pe care a întemeiat-o alături de soția sa, Cati.

Invitat în cadrul podcastului moderat de Bursucu, manelistul a vorbit deschis despre viața sa personală, dar și despre cariera profesională. Adrian Minune a povestit anumite întâmplări neștiute din cadrul concertelor sale și evenimentelor la care a participat.

Adrian Minune, despre momentul în care nu a putut să onoreze un eveniment

Citește și: Asigurările pe care le-a făcut Adrian Minune familiei sale, în cazul în care artistului i s-ar întâmpla ceva. “E totul în regulă.”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Ce s-a întâmplat cu Adrian Minune înainte să cânte la un eveniment? Artistul a fost salvat de Florin Salam
Adrian Minune[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Adrian Minune, primele declarații după operația de micșorare a stomacului: „Râdeau de mine că am capul mare, că sunt gras, că sunt mic și urât. O să mai slăbesc încă vreo 10-15 kg.”

Artistul a dezvăluit că o singură dată în cariera i s-a întâmplat să nu poată să onoreze un eveniment, din cauza unei probleme grave de sănătate, care i-a dat bătăi de cap.

Chiar și în acele momente, Adrian Minune nu a vrut să se facă de rușine în fața publicului său și a găsit o soluție rapidă și foarte potrivită. Mai exact, finul său, Florin Salam, care este la rândul lui unui dintre cei mai apreciați interpreți de manele de la noi din țară, s-a dus la evenimentul la care trebuia să cânte Adrian Minune.

Nu am lăsat oamenii fără lăutari.

Mie mi s-a întâmplat o singură data în viață, atunci când am venit din Anglia și mi-a fost un pic rău, pentru că am cântat într-un foarte mare curent. Am avut o diverticulită. M-am umflat un pic la abdomen. A trebuit să cânt la Craiova și l-am trimis să mă salveze pe Florin Salam. A ajuns finul meu acolo și m-am salvat
.”, i-a povestit Adrian Minune lui Bursucu.
  

Ce s-a întâmplat cu Adrian Minune înainte să cânte la un eveniment? Artistul a fost salvat de Florin Salam
Adrian Minune[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Adda vorbește despre obsesia sa legată de curățenie: „Pun mâna la treabă și osul la treabă! Mă respect și îmi respect și copilul, soțul și pentru mine curățenia e foarte importantă!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Povestea dureroasă a regretatului actor Sebastian Papaiani! A fost martor la moartea fraților săi și trădat de propriul fiu

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”

"Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial


Cookies