Ce s-a întâmplat cu jurnalista rusă care a protestat în direct față de evenimentele din Ucraina. Imaginile cu ea au făcut înconjurul lumii

Marina Ovsianikova
Marina Ovsianikova a fost angajată de o publicație din Germania

Jurnalista a ajuns să fie cunoscută în întreaga lume datorită gestului său îndrăzneț, la o oră de vârf. Ce face acum.

La aproape o lună de când imaginile cu o tânără jurnalistă rusă care apare cu o pancartă pe care scria „Nu credeți propaganda. Cei de aici vă mint” au făcut înconjurul lumii și mulți s-au temut pentru viața ei, s-a aflat ce s-a întâmplat cu ea după ce a fost arestată și ținute ore întregi la interogatoriu.

Marina Ovsianikova a decis să intre în direct, în timpul unui jurnal de știri și să protesteze împotriva informațiilor care apar la TV despre războiul din Ucraina, numit în Rusia „operațiune specială”.

Tânăra a ajuns imediat la interogatoriu și timp de 14 ore a fost întrebată de ce recurs la acest gest.

Marina Ovsianikova
Marina Ovsianikova este acuzată de trădare[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: O vedetă din România, dezvăluiri despre amanta lui Putin: „Ne-am întâlnit de multe ori. Sigur că o știu bine"

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

A fost eliberată ulteroior, dar a primit o amendă de 30.000 de ruble, adică de aproximativ 250 de euro. Totuși, ea fi cercetată în continuare potrivit noilor legi semnate de Vladimir Putin și riscă până la 15 ani de închisoare pentru propagandă anti-război.

Citeste si: Veste neașteptată despre jurnalista rusă care a protestat în direct la TV împotriva războiului lui Putin

„Vreau să le mulțumesc tuturor pentru susținere... prieteni, colegi. Au fost zile foarte, foarte grele în viața mea, pentru că am petrecut practic două zile fără somn. Ancheta a durat peste 14 ore și nu mi-au dat voie să iau legătura cu cei dragi, apropiați. Nu mi-au oferit niciun sprijin juridic și de aceea mă aflam într-o situație destul de dificilă. Voi da toate declarațiile mâine, pentru că astăzi am nevoie pur și simplu să mă odihnesc”, declara Marina la ieșirea din secția de poliție Marina Ovsianikova.

Citeste si: Cine sunt și cum arată cele două fiice ale lui Putin. „Nu discut niciodată despre familia mea cu nimeni”

După acest moment, jurnalista din Rusia a fost dată afară de la postul TV la care lucra, însă și-a găsit un nou loc de muncă, potrivit presei internaționale. Aceasta a fost angajată pe postul de corespondent independent pentru publicația Die Welt, care deține un ziar și un post de televiziune în Germania.

Astfel, Marina Ovsniakova va fi corespondent periodic și va semna materiale în ziar cu privire la războiul în desfășurare din Ucraina.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Scrisoarea tulburătoare a unui copil de 9 ani din Ucraina, după ce mama lui a pierit din cauza soldaților ruși: „Într-o zi, să ne întâlnim în Rai”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies