Ce s-a întâmplat cu Mihai Constantinescu după 42 de zile de comă! Veștile nu sunt bune

Ce s-a întâmplat cu Mihai Constantinescu după 42 de zile de comă! Veștile nu sunt bune
Ce s-a întâmplat cu Mihai Constantinescu după 42 de zile de comă! Veștile nu sunt bune

Mihai Constantinescu se afla de 42 de zile în comă, iar medicii sunt în continuare rezervați.

Apropiații speră totuși la o minune. Acesta se află intubat și supravegheat medical douăzeci și patru de ore din douăzeci și patru.

Adrian Daminescu a oferit informații prețioase despre starea de sănătate a colegului său de scenă. Artistul este deconectat de la aparate, însă este menținut, în continuare, într-o ”comă controlată”.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

”Mintea trebuie să se odihnească”, a declarat Adrian Daminescu.

Scandal după campania de strângere de sânge pentru marele artist. Sorina Pintea, ministrul Sănătății, a răspuns acestor critici:

„Poti să înțelegi cât de jos am ajuns dacă există o speranță. Trebuie să ne mobilizăm să facem tot ce putem. Persoanele care au comentat ar trebui să doneze și ei, nu doar pentru Mihai Constantinescu, ci pentru toți pacienții din țara asta”, a declarat aceasta.

Simona Secrier, strigăt de ajutor. Acesta i-a îndemnat pe români să meargă și să doneze sânge

“Ar fi bine să venim mai des să donăm sânge pentru cei care au nevoie, nu neapărat pentru Mihai. Mi se pare un lucru frumos că s-au mobilizat artiștii pentru a dona sânge. Să vină toți să doneze sânge, nu neapărat pentru Mihai, mulți bolnavi au nevoie. Nu a fost deconectat de la aparate cinci zile.

Veștile pot fi și mai bune dacă ne rugăm în continuare și suntem alături de el”, a declarat soția îndrăgitului cântăreț, relatează România TV.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Îl mai ții minte pe comisarul Corrado Cattani din serialul Caracatița? Uite cum arată acum

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies