Ce s-a întâmplat cu silueta Elenei Gheorghe în Turcia? Nu ţi-ai fi imaginat că aşa ceva e posibil la "all inclusive"! FOTO EXCLUSIV!

Ce s-a întâmplat cu silueta Elenei Gheorghe în Turcia? Nu ţi-ai fi imaginat că aşa ceva e posibil la
Ce s-a întâmplat cu silueta Elenei Gheorghe în Turcia? Nu ţi-ai fi imaginat că aşa ceva e posibil la "all inclusive"! FOTO EXCLUSIV!

Elena Gheorghe, ce s-a întâmplat cu silueta ei în Turcia? Nu ţi-ai fi imaginat că aşa ceva e posibil la "all inclusive"!

Frumoasa Elena Gheorghe a fost, de curând, într-o vacanţă de câteva zile, în Turcia. Artista şi soţul ei, Cornel, au ales superba destinaţie Belek, iar escapada aceasta le-a încărcat bateriile mai repede decât s-au aşteptat. S-au plimbat, au înotat, s-au răsfăţat sub razele soarelui şi s-au odihnit după o perioadă extrem de încărcată cu spectacole în toată ţara. Şi, să nu uităm, un concert de mare anvergură la Sala Palatului, pentru care cântăreaţa s-a pregătit într-un ritm spartan luni întregi.

Dar, revenind la vacanţă, trebuie să spunem că vedeta, deşi înconjurată de munţi de bunătăţi, cum este la "all inclusive" şi dulciuri care te fac să uiţi instantaneu de siluetă şi diete, a slăbit două kilograme. Da, aţi citit corect, nu am greşit noi verbul. Chiar "a slăbit" am vrut să scriem.

Citeste si: Elena Gheorghe, videoclip de 5 stele în Turcia! Îndrăgita cântăreață arată fabulos în piesa ”Gura ta”!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Elena Gheorghe, ce s-a întâmplat cu silueta ei în Turcia? "Vara, pepenele este felul meu principal de mâncare la fiecare masă"

Cum a reuşit? Secretul are un nume! Pepene! În ochii Elenei, fructul a eclipsat toate celelalte alimente, artista gustând doar din mâncărurile apetisante puse la dispoziţia turiştilor resort-ului.

" Sunt îndrăgostită de Turcia. Merg în fiecare an în această ţară şi îmi aleg sistemul "all inclusive" pentru familia mea şi pentru că pot să mă abţin când văd multă mâncare, indiferent cât de bine arată.

Pot să spun că mă satur doar privind-o (râde)! Vara, pepenele este felul meu principal de mâncare la fiecare masă", spune îndrăgita artistă.

Citeste si: Elena Gheorghe şi Nadia De Luca, ţinute superbe la un eveniment monden! Uite cum s-au îmbrăcat vedetele!

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Elena Gheorghe, ţinute de senzaţie la primul ei concert de la Sala Palatului! Uite ce vestimentaţie spectaculoasă şi-a pregătit artista! “Abia aştept să le port”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies