Tânăra a avut parte de o surpriză neplăcută când a întors tortul.
Geta Sterp petrece mult timp în bucătărie, acolo unde gătește cele mai gustoase preparate. Recent, tânăra a pregătit o rețetă de tort de zahăr ars. Cu toate acestea, Geta Sterp a folosit un ingredient neașteptat: un ou de struț.
Cum a pregătit Geta Sterp tort cu ou de struț?
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Când a vrut să întoarcă tortul, acesta s-a dezintegrat total, fărâmițându-se în multe bucățele.
„ Am avut un OU de STRUȚ, primit de la cineva. Mă încurca adesea prin frigider, iar aseară am zis că e momentul să fac ceva cu el. Apropo, știați că este echivalentul a 24 de ouă de găină? Eu nu am știut, până acum recent. Am făcut tortul, toate bune și frumoase, până l-am scos din cuptor și l-am întors direct pe o tavă si… priviți rezultatul.
Ce părere are mama Geta de tortul fiicei sale?
Chiar dacă s-a dezintegrat, mama Geta a găsit soluția potrivită astfel încât să nu arunce tortul și să se bucure de el. Femeia l-a pus în cană și l-a mâncat cu lingura, dezvăluind chiar că este cel mai bun tort pe care l-a mâncat până acum.
„ N-am mâncat în viața mea tort așa de bun, dar e mai bun la cană. Tort la cană, vreți? Am zis că îl pun în pahar cu frișcă, dar frișcă n-am. Aoleu, da bun e! ”, a spus mama Geta pe Instagram.