Ce s-a întâmplat în noaptea în care a avut loc petrecerea de botez a fetiței Elenei Udrea și a lui Adrian Alexandrov! Abia acum s-a aflat

Ce s-a întâmplat în noaptea în care a avut loc petrecerea de botez a fetiței Elenei Udrea și a lui Adrian Alexandrov! Abia acum s-a aflat
Ce s-a întâmplat în noaptea în care a avut loc petrecerea de botez a fetiței Elenei Udrea și a lui Adrian Alexandrov! Abia acum s-a aflat

Elena Udrea și Adrian Alexandrov sunt foarte fericiți. Cei doi și-au creștinat fetița în urmă cu trei zile.

Elena Udrea și Adrian Alexandrov sunt părinți, iar acest lucru implică foarte multă responsabilitate! Cei doi și-au creștinat fetița, pe Eva Maria, în cursul zilei de vineri, 20 septembrie. Slujba a fost una de vis, dar nici petrecerea nu s-a lăsat mai prejos, fiind organizată într-o locație de superlux din Parcul Herăstrău.

Citeste si: Primele imagini de la botezul fetiței Elenei Udrea! De ce a ales această zi pentru evenimentul religios?

Citeste si: Elena Udrea, pregătiri intense pentru botezul fiicei sale!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Chiar și-așa, evenimentul nu a fost lipsit de mici incidente care, într-un fel sau altul, au contat foarte mult. Elena Udrea și Adrian Alexandrov au fost la un pas să rămână fără tortul pentru petrecere.

Conform Cancan, în bucătăria localului unde se ținea petrecerea de după creștinare ar fi avut loc un incident neplăcut: tortul ar fi fost scăpat pe jos! Elena Udrea a fost înștiințată imediat despre acest lucru, dar cu calmitate a rezolvat situația: a trimis pe altcineva să aducă un alt tort! Apoi, petrecerea a continuat la fel de frumos ca înainte.

"E creştină! A plâns, aşa cum ne-am aşteptat pentru că e ora ei de somn...

am botezat-o şi îmi doresc ca toată viaţa ei să trăiască în iubirea lui Dumnezeu. E greu s-o bagi în apă fără să vrea ea, îi era şi foame, dar a ieşit bine. Am avut emoţii foarte mari, dar în primul rând pentru ea. Îi mulţumesc din suflet că m-a ales pe mine să fiu mama ei", a declarat Elena Udrea.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies