Ce să faci când te plictisești în casă. Ocupațiile care te țin activ

acasa activitati de facut
chiar și în casă poți găsi activități care să te țină ocupat

Pentru momentele în care ne vom găsi cu toții închiși în case, noi venim cu câteva activități numai bune pentru alungarea plictiselii.

Vrem sau nu vrem, vom petrece destul de mult timp în confortul locuinței. Pentru a reuși să facem aceste momente cât mai ușor de suportat, avem câteva idei pentru a ne simți bine chiar și atunci când vom simți că ne urcăm pe pereți.

Ce să facem când ne plictisim în casă

1. Ducem gunoiul

Ei bine, nu este chiar o activitate pe care o facem de obicei cu plăcere, dar acum poate fi o scuză numai bună să ieșim din casă.

Citeste si: Patrick Duffy din „Dallas” iubește din nou, după ce a rămas văduv

2. Citim orice carte pe care o putem descărca gratuit de pe diferite aplicații

Cititul va fi întotdeauna la loc de cinste, indiferent dacă ne plictisim sau nu. Alături de o cană cu ceai sau cafea, o carte bună alungă plictiseala numaidecât.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

activitati de facut acasa plictiseala
plictiseala îți poate aduce idei bune de pus în practică[Sursa foto: PixaBay]

3. Ne uităm la poze vechi, din calculator sau albume foto

Una dintre activitățile care ne vor trezi sentimente de nostalgie, verificarea tuturor pozelor din telefon sau albume foto, cu siguranță ne va ține ocupați o vreme. Mai ales că putem face o selecție a pozelor din telefon pe care mai apoi dorim să le printăm. 

Citeste si: Află care sunt zodiile care vor avea probleme serioase în cuplu în această perioadă!

4. Ascultăm teatru radiofonic

Această activitate ne va teleporta instant într-o sală de spectacol și ne vom simți în propria casă ca la teatru. Mai ales dacă ne vom îmbrăca elegant  și ne vom pregăti ca și cum am ieși din propria locuință.

activitati in casa de facut
când ne plictisim devenim creativi[Sursa foto: PixaBay]

5. Facem sport

Chiar dacă nu mai putem ajunge în sălile de sport din diverse motive, există nenumărate programe pe care le putem urma, chiar în confortul casei noastre. De aceea, nicio scuză nu e prea puternică pentru a ne feri de a face mișcare.

6. Ascultăm muzica pe care am salvat-o de-a lungul timpului

Cu siguranță avem multe melodii pe care le-am găsit de-a lungul zilelor în care ieșeam în oraș și nu am apucat să le dăm play. Acum este momentul! Îmbracă-te ca și cum ai ieși în club și începe să dansezi!



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Rețetă plăcintă fragedă de mere ca la bunica. Se face foarte repede

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies