De cate ori s-a intamplat sa bei numai doua trei guri din cafea si sa pleci grabit la munca astfel ca ibricul a ramas pe jumatate plin?
Nu ar trebui sa te simti vinovat pentru aceasta risipa, insa stiai ca in loc sa arunci aceasta bautura nefolosita ai putea-o folosi in bucatarie, in casa si in gradina?
Iata cateva utilizari
In bucatarie
1. Cuburi de gheata
Cuburile de cafea inghetate sunt excelente pentru a te racori si nu dilueaza cafeaua din ceasca pe masura ce se topesc. Sau le-ai putea turna intr-un pahar cu lapte pentru o bautura extrem de gustoasa si racoroasa.
2. Adauga la terciul de ovaz
Subtiaza terciul de ovaz cu cafeaua nebauta si cu lapte. Adauga putina scortisoara si caise sau cirese uscate.
Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro