Ce să faci la mare când plouă? 5 activități pentru o zi reușită

Ce să faci la mare când plouă? 5 activități pentru o zi reușită
Ce să faci la mare când plouă? 5 activități pentru o zi reușită

Află din rândurile următoare care sunt cele mai bune activități pe care le poți face într-o zi ploioasă la mare.

Sezonul estival a început deja, iar fiecare dintre noi așteptăm să ne bucurăm de zilele însorite ale verii pe plajă. O zi perfectă la mare cu siguranță că reprezintă o baie în apa mării, câteva ore de plajă și o băutură rece pe care să o bei într-o zi caldă, sub umbrelă, pe un șezlong, în timp ce citești o carte.

Din păcate, atunci când pleci în vacanță, intervin adesea și situații neprevăzute.

Schimbările meteorologice ar putea fi unele dintre aceste situații care îți dau planurile peste cap. Astfel, atunci când rezervi un sejur cu mult timp înainte sau vrei să vizitezi marea în extrasezon datorită prețurilor mai avantajoase, există posibilitatea ca aversele de ploaie să nu te lase să te bucuri de plajă și de mare.

Din fericire, există o serie de activități pe care le poți face la mare când plouă.

Descoperă în rândurile următoare care sunt acestea și bucură-te în continuare de concediu, chiar dacă afară plouă.

Ce să faci la mare atunci când plouă pentru a te bucura de un sejur relaxant

Jocuri distractive cu prietenii sau cu familia

Citește și: Distrează-te cu prietenii. Cele mai tari jocuri pentru adulți

Ce să faci la mare când plouă? 5 activități pentru o zi reușită
Ce să faci la mare când plouă? 5 activități pentru o zi reușită[Sursa foto: freepik]

Indiferent dacă ești la mare cu gașca de prieteni, cu partenerul de viață sau cu copiii, există o mulțime de jocuri pe care le puteți juca atunci când vremea nu este de partea voastră. Fie că vorbim despre jocurile de cărți, board games sau jocuri de societate, există o paletă largă de unde puteți alege, în funcție de numărul de jucători sau de preferințele voastre.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Mergeți la un spectacol

Din fericire, litoralul românesc este plin de oferte pentru diferite spectacole. Astfel, fie că optați pentru un spectacol distractiv la care să vă duceți cu cei mici, pentru un spectacol de teatru, un concert sau stand-up, există multe activități pe care le puteți face în spații închise, astfel încât să vă feriți de picăturile de ploaie și în același timp să vă păstrați buna dispoziție.

Pe timpul zilei puteți să vă bucurați de un spectacol acvatic la Delfinariu sau la Acvariul din Constanța, acolo unde vă puteți distra, dar și învăța ceva folositor.

O zi de relaxare la SPA

Ce să faci la mare când plouă? 5 activități pentru o zi reușită
Ce să faci la mare când plouă? 5 activități pentru o zi reușită[Sursa foto: freepik]

În Constanța și Mamaia sunt numeroase centre spa unde poți să te relaxezi într-o zi ploioasă la mare.

Dotate cu servicii de relaxare de calitate, piscine interioare și diferite pachete avantajoasă, centrele SPA de pe litoralul românesc sunt cea mai bună variantă pentru un concediu relaxant.

O masă în oraș

Litoralul românesc cuprinde o gamă foarte larg de terase, restaurante sau cherhanale care așteaptă să fie descoperite. O parte dintre ele au și locuri de joacă pentru copii, în caz că sunteți în vacanță cu familia, iar dacă sunteți cu prietenii, vă puteți bucura de o masă delicioasă în oraș alături de socializare și muzică ambientală. 

Cele mai îndrăgite locații din apropierea litoralului românesc pe care le poți vizita dacă vremea nu se îmbunătățește

Citește și: Top 10 cele mai frumoase stațiuni cu plajă, din România și restul lumii

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ce să faci la mare când plouă? 5 activități pentru o zi reușită
Ce să faci la mare când plouă[Sursa foto: freepik]

În cazul în care vremea nu se îmbunătățește și ai expirat toate variantele menționate mai sus, ei bine, mai ai o mulțime de locuri de vizitat.

Orașul Constanța are o serie de muzee care așteaptă să fie descoperite. Este vorba despre Muzeul de Istorie Națională și Arheologie, Muzeul de Artă Populară și Muzeul de Artă, Muzeul Marinei Române și Muzeul de Sculptură „Ion Jalea”. Fiecare dintre ele merită să fie descoperit atât datorită încărcăturii istorice care se află în spatele lor, cât și a informațiilor interesante pe care le veți descoperi în cadrul unei vizite. Bucurați-vă de exponate și uitați de vremea capricioasă de afară.

De asemenea Edificiul Roman cu Mozaic este o altă clădire impresionantă pe care merită să o vizitezi. Acolo vei descoperi cel mai mare mozaic roman păstrat din toată Europa de Est.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi mai multe sfaturi și trucuri despre un stil de viață sănătos și echilibrat, împreună cu idei creative și inspiraționale pentru a face fiecare zi specială.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Ce trebuie să ai în geantă. Scurt ghid pentru orice ocazie

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies