Ce sa mananci dimineata ca sa arzi calorii toata ziua

Ce sa mananci dimineata ca sa arzi calorii toata ziua
Ce sa mananci dimineata ca sa arzi calorii toata ziua

Se spune ca e bine sa mananci micul-dejun ca un rege, pranzul ca un print si cina ca un cersetor. Si cu toate acestea, multi oameni sar peste prima masa a zilei, considerata si cea mai importanta. Mai jos aveti explicate trei retete delicioase de mic-dejun care va tin de foame si va ajuta sa slabiti datorita continutului de fibre.

 

Smoothie de verdeturi

 

Cel mai sanatos si eficient mod de a scapa de kilogramele in plus nu este sa sa sari peste mese ci sa reduci numarul caloriilor si sa alegi alimente sanatoase, bogate in fibre si satioase, asa cum sunt alimentele de mai jos.

 

Smoothie-urile, pe langa faptul ca sunt delicioase, sunt si un mod bun prin care sa te incarci rapid cu energie, imediat ce te-ai trezit.

Iata de ce ingrediente ai nevoie: spanac proaspat, o jumatate de avocado, o jumatate de banana, un pahar de suc proaspat de mere, fara zahar, o lingura de seminte de in, coaja de lamaie, nectar de agave, miere de albine sau stevia rebaudiana.

Pune ingredientele in blender pana se amesteca bine toate si capata o textura cremoasa.

 

Vezi continuarea pe Culinar.bzi.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Andreea Mantea, marturisiri neasteptate: "Da, am fost agresata. L-am mai iubit si dupa"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies