Ce să nu faci niciodată când îți igienizezi zona intimă! Multe femei nu știu și greșesc

Ce să nu faci niciodată când îți igienizezi zona intimă! Multe femei nu știu și greșesc
Ce să nu faci niciodată când îți igienizezi zona intimă! Multe femei nu știu și greșesc

Atunci cand vine vorba despre curatarea zonei intime, lucrurile se precipita, caci toate femeile au impresia ca modul in care o fac ele este cel corect.

Medicii insista sa lasi vaginul sa se curete singur. Pentru ca are proprille mecanisme de auto-curatare, iar secretiile de mucus sunt suficiente pentru aceste lucruri. Multe femei insa insista sa intervina in procesul natural al curatarii vaginului si sa apeleze la cateva metode care fac mai mult rau decat bine.

Iata ce obiceiuri trebuie sa eviti

In primul rand, nu folosi abur.

Vaginul nu este un covor pe care sa il cureti ca in reclame cu abur, ci are nevoie de o ingrijire speciala. Ei bine, aparatele speciale care se regasesc in anumite farmacii si care promit sa iti curete vaginul cu ajutorul aburului si  aunor ceaiuri de pelin sau musetel iti pot arde foarte usor vaginul.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Blăniță sau chelie? Ce "coafură" preferă bărbații când vine vorba de zona intimă a femeii

Citeste si: 7 femei din 10 suferă de aceste simptome. Primele semne care apar în toate tipurile de cancer! Mare atenţie la ele

Unele femei incearca uleiul de tea tree ori usturoiul pentru anumite infectii, insa acest lucru este periculos si trebuie evitat, pentru a nu te trezi cu arsuri si alte infectii.

Uita de tot ce are forma de penis si gasesti in bucatarie, precum castravetii ori bananele, caci, chiar daca le-ai spalat bine, textura lor iti poate cauza iritatii serioase.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies