Ce să porți în noaptea de Revelion pentru a ieși în evidență

Ce să porți în noaptea de Revelion
Ce să porți în noaptea de Revelion

Odată cu apropierea sezonului sărbătorilor, este posibil să fi avut deja cel puțin o criză din categoria „urasc absolut tot ce este în dulapul meu”.

Ce să porți în noaptea de Revelion pentru a ieși cu adevărat în evidență. Odată cu apropierea sezonului sărbătorilor, este posibil să fi avut deja cel puțin o criză din categoria „urasc absolut tot ce este în dulapul meu”. Este în regulă, toți am fost acolo. Găsirea pieselor potrivite pentru garderoba de sărbători poate fi uneori dificilă, mai ales atunci când se pare că toți comercianții tocmai și-au înmuiat siluetele preferate în paiete.

Dacă te întrebi ce să porți de Revelion, am adunat mai jos cele mai bune dintre cele mai bune sfaturi pentru tine.

Ce să porți în noaptea de Revelion
Ce să porți în noaptea de Revelion[Sursa foto: PixaBay]

Ce sa porti in noaptea de Revelion

O rochie strălucitoare s-ar putea să pară exagerată. Conteaza insa foarte mult locul in care vei petrece in noaptea de Revelion. Este o diferenta foarte mare intre a sarbatori acasa cu cativa prieteni buni sau a sarbatori intr-un club renumit din capitala.

Si vestimentatia trebuie sa se potriveasca bineinteles circumstantelor. Asadar, daca ai ales sa petreci in club, rochia sexi rosie este alegerea perfecta pentru tine. Nu uita totusi ca este iarna afara si trebuie sa ai grija de sanatatea ta. In concluzie, paltonul gros sau blana, cat si un fular mare nu ar trebui sa fie lipsite din tinuta ta. Poti opta inclusiv pentru o pereche de strampi caldurosi, care sa imite piciorul gol, astfel incat sa fie discreti, dar sa isi faca treaba cand vine vorba de protejarea ta impotriva frigului.
Vrei sa te simti bine, dar nu vrei sa zaci o saptamana in pat dupa pentru ca ai racit, nu-i asa?

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Ce să porți în noaptea de Revelion
Ce să porți în noaptea de Revelion[Sursa foto: PixaBay]

Strălucirea nu este singura ta opțiune în acest sezon insa. Daca ai ales sa petreci la munte, fie la o cabana, fie la un hotel, este ok sa te imbraci normal, fara sa ai ceva special la tinuta ta.

Te poti transforma insa si poti fi cu adevarat frumoasa daca treci pe la salon si iti faci o coafura deosebita si optezi pentru un machiaj sclipitor. Nu uita sa iti asortezi machiajul cu bijuterii pe masura.Te vei simti cu adevarat frumoasa doar prin prisma accesoriilor pe care le porti.

In plus, nu uita ca este traditie la noi ca, in noaptea de Revelion, sa porti argint si un articol vestimentar rosu.

Acestea iti vor aduce mult noroc in anul care vine si iti vor da un start pe masura, plin de voie buna. 

Citește și: Unde poți petrece un Revelion de poveste, la noi in tara

Citește și: Cum sa iti ingrijesti unghiile astfel incat sa le ai perfecte de Revelion



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Situația pe care Bogdan a vrut să o lămurească cu Denisa în Camera Roșie. De ce s-a enervate tânăra? „Bogdan, oprește-te că te duci în alt film!”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies