Ce să porți la o petrecere

ce sa porti la o petrecere
Ce să porți la o petrecere

Petrecerile pot deveni dificile, atunci când vine vorba despre alegerea ținutei perfecte. Însă știați care sunt cele mai bune idei?

Aflați din rândurile următoare care sunt cele mai bune alegeri, în ceea ce privește petrecerile și ținutele.

Cele mai bune idei de ținute pentru ținute de petrecere

Petrecere tematică anii ‘90

Examinarea atentă a tendințelor modei din anii 90 arată că tatăl purtand adidași, blugi, salopete, pulovere și jachete de vânt colorate, tricouri cu bandă decupată, combinații de imprimeuri distractive, ochelari mici și șosete, nu uitați de crop tops, care sunt preferatele noastre în acest moment.

Asta este ceea ce se așteaptă de obicei de la tine dacă participi la o petrecere tematică a anilor 90.

Citește și: Cu ce se asortează verdele. 9 idei și combinații pentru o ținută de senzație

Ce să porți la o petrecere[Sursa foto: freepik]

Citește și: 10 sfaturi simple de stil care funcționează cu adevărat

Petrecere de Crăciun

În acea perioadă a anului, toată lumea dorește să se relaxeze, să petreacă și să scape de stresul acumulat de-a lungul anului. Așa că o rochie neagră, roșie sau albastră cu dantelă este cea mai bună opțiune. Cu toate acestea, pentru această ocazie, puteți încerca un costum verde, un pulover decupat roșu închis cu o fustă midi asortată, o rochie mini neagră fără umeri sau un slip festiv cu paiete.

Accentuați cu un auriu sau argintiu.

Ce să porți la o petrecere[Sursa foto: freepik]

Petrecere în casă

Dacă sunteți în căutarea unor idei pentru petreceri în casă, iar invitația nu specifică o temă specifică, poți purta aproape orice. Un exemplu ar fi un pulover alb din tricot cu pantaloni de piele neagră sau o rochie casual cu mânecă lungă. Pentru a arăta șic și fără efort, păstrați-vă machiajul simplu, deoarece este o petrecere de interior.

Ce să porți la o petrecere[Sursa foto: freepik]

Petrecere mascata

Daca participați la un bal mascat, acesta este un eveniment destul de serios, așa că masca este principalul lucru de care trebuie să țineți cont: alegeți-o mai întâi, deoarece vă va simplifica ținuta. Alegeți o rochie care să vă completeze masca, poate sa fie în aceeași culoare, fie într-o culoare contrastantă pentru a crea un look complet. Alegeți un ton de bijuterie pentru mască care se potrivește, cum ar fi un rubin roșu, un smarald verde sau un safir albastru.

Ce să porți la o petrecere[Sursa foto: freepik]

Petrecere de aniversare

Pentru petrecerile de aniversare care sunt cele mai ușor de îmbrăcat, dat fiind faptul ca există o temă. Un crop top și o fustă, blugi și cămașă, rochii boho-chic, pantaloni și blugi skinny cu jachetă de piele, sunt doar câteva dintre alegerile interesante la care puteți apela.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ce să porți la o petrecere[Sursa foto: freepik]

Petrecere de cocktail

Există o linie subțire între a fi stilat și a nu fi. Cel mai bun truc este o rochie cu linie A sau cu gât, orice lucru lung și definitoriu este de asemenea bun. Considerați o rochie cu sclipici sau detalii metalice dacă doriți să ieșiți în evidență. Puteți alege și culori îndrăznețe, pantalonii eleganți sau costumele cu pantaloni, la care adăugați un clutch, cizme cu toc și un accesoriu elegant care iese în evidență.

Ce să porți la o petrecere[Sursa foto: freepik]

Petrecere la piscină

Este acceptabil să fii îmbrăcat în conformitate cu tema petrecerii. Purtați o pălărie, tocuri sau pantofi cu platformă, o singură piesă florală, pantaloni scurți cu top cu umeri, maxi-uri boem etc. Alegeți un costum de baie sau un bikini care este atât confortabil, cât și elegant. Completați-l cu un costum de joacă fără bretele, o rochie acoperită, pantaloni scurți pe care le puteți scoate chiar înainte de a sări în apa. Alegeți îmbrăcăminte care se usucă rapid.

rochii pentru petrecere
Ce să porți la o petrecere[Sursa foto: freepik]

Petrecere la facultate

Nu este necesar să purtați o haină couture, deoarece petrecerile studenților includ de obicei băuturi, dans și activități distractive. Orice este acceptabil, deoarece sunteți doar studenți. Este o strategie inteligentă să economisești bani și să incluzi accesorii precum jachete de piele, o geantă și pantofi, converse albi. Examinați garderoba dvs. actuală și luați în considerare acest aspect.

Ce să porți la o petrecere[Sursa foto: freepik]

Petrecerea burlăcițelor

Una dintre cele mai ușor de îmbrăcat petreceri burlacitelor este să poarte ceva distractiv, casual, dar decent, fără a distra atenția viitoarei mirese. Atâta timp cât mergi cu flux, poți purta acel LBD, dantelă, salopetă sau satin. Nu uitați să purtați bijuterii. O brățară, un colier statement sau o pereche de cercei pot adăuga strălucire și strălucire look-ului tău. O modalitate excelentă de a adăuga un pic de mister ținutei tale este o pălărie de fascinator. Cu toate acestea, puteți purta un smoking cu papion, un costum și cravată sau un blazer cu pantaloni.

tinute de petrecere
Ce să porți la o petrecere[Sursa foto: freepik]

Petrecere pentru cina

Lăsați nuanțele pe care le alegeți să le porți să fie discrete și subtile, sau cel puțin să nu fie la fel de strălucitoare ca o după-amiază de vară. Sunt multe alegeri interesante cu care te poți juca, cum ar fi pastelurile, culorile pudrate și paietele. Coafura este o parte importantă a petrecerii, așa că țineți cont de ea. Puteți adăuga și accesorii pentru păr, cum ar fi un ac sau o bentiță.

Ce să porți la o petrecere[Sursa foto: freepik]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Petrecere pe plajă

Răspunsul tău este vesel, floral. Dulapul tău ar trebui să fie plin de ținute aerisite, cum ar fi costume de joacă, maxi-uri, caftane, rochii dintr-o singură piesă, poncho, pantaloni scurți, crop-uri și pantaloni cu talie înaltă sau capcane. Orice, fată, te face fericită! Purtați stiletto-uri din motive evidente și combinați-le cu sandale cu pompon, pantofi cu platformă și catâri. Accesorizează-te cu accesorii interesante și achiziționează acele bucle de plajă care nu te vor dezamăgi niciodată. Amintiți-vă că alegeți culori precum coralii, turcoaz, galben, gri etc. pentru a înveseli marea.

tinute de petrecere femei
Ce să porți la o petrecere[Sursa foto: freepik]

Petrecerea cu spuma

Purtați doar haine care nu vă deranjează. Va exista o mulțime de spumă și te vei uda. Cu toate acestea, din motive evidente, ar trebui să porți un bikini, un costum de baie, pantaloni scurți de baschet sau un tricou de alergare. Pentru a obține un aspect șic, legați-vă o eșarfă de mătase în jurul taliei și purtați-o ca o fustă. Machiajul trebuie să fie scurt și rezistent la apă. Utilizați o bandană pentru a fixa părul pentru a obține un aspect revitalizat imediat.

Ce să porți la o petrecere[Sursa foto: freepik]

Petrecere pe barca

Ești la cină pe vasul de croazieră din orașul tău, la o petrecere privată pe iaht sau la o vacanță de croazieră. Dacă te-ai săturat de rochiile formale cu o singură piesă, poți purta denim cu un top din șifon cu umeri; o rochie lungă cu fantă laterală cu pompe; o rochie cu dungi; pantaloni etc. Ține cont de faptul că ar putea să bată vânt, așa că păstrează hainele strânse pentru a evita defecțiunile în garderobă și aparițiile neintenționate. Abordarea elegantă este cea care trebuie urmată.

tinute femei
Ce să porți la o petrecere[Sursa foto: freepik]

Petrecere iarna

Deși iernile sunt sumbre, reci și întunecate, asta nu înseamnă că ar trebui să renunți la petrecere sau la îmbrăcăminte pentru ele. Deoarece totul este în straturi, ținuta ta devine mai definită. Purtați o rochie de lână cu ciorapi sau plase de plasă, o curea lată în talie și mănuși și o jachetă lungă sau poartă blugi albi și cizme cu trenci până la genunchi. De asemenea, puteți alege un stil monocrom cu o haină de blană. Chiar și o eșarfă sau un șal elegant pot îmbunătăți aspectul. Veți fi uimiți de cât de plăcut poate fi să purtați haine de iarnă!

Ce să porți la o petrecere[Sursa foto: freepik]

Petrecere la birou

Idei simple și elegante pentru îmbrăcăminte pentru petreceri de birou! Poartă un blazer elegant împreună cu o fustă creion sau pantaloni și accesorii cool pentru un look clasic. Alegeți blugi împreună cu o bluză sau o rochie elegantă dacă evenimentul este de natură relaxată. Ieșiți în evidență la petreceri tematice îmbrăcându-vă în teme, cum ar fi stilul retro sau de plajă. Pentru evenimentele de după serviciu, poartă o rochie sau o salopetă șic și ține cont de accesoriile simple. Orice ținută poate fi îmbunătățită cu un colier sau cercei cool. În plus, dacă bugetul vă permite, puteți obține un aspect elegant și accesibil, combinând hainele pe care le aveți deja.

Te invitam si maine, pe Kfetele.ro, pentru a descoperi universul nostru de fashion, de la podiumurile de modă globale până la străzile metropolelor, suntem mereu conectați la cele mai recente tendințe.

Ce să porți la o petrecere[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

10 sfaturi simple de stil care funcționează cu adevărat

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies