Afla de la noi cum sa pregatesti o tarta delicioasa cu dovlecei si branza! Avem reteta perfecta pentru tine!
Te-ai saturat sa stai ore in sir in bucatarie? Sa nu mai vorbim de vasele murdare multe care trebuie apoi spalate de la retete complicate de preparat. Ei bine, poti oricand opta pentru solutii sanatoase in materie de alimentatie, care sa fie si usor de preparat, fara mari batai de cap. Si, ca sa fie o seara reusita, iti poti implica membrii familiei in proces, astfel incat sa va simtiti bine impreuna si in timp ce gatiti, nu doar in timp ce mancati.
Afla de la noi cum sa pregatesti o tarta delicioasa cu dovlecei si branza! Avem reteta perfecta pentru tine! Te gandesti sa gatesti ceva delicios si sanatos in acelasi timp? Ceva care sa fie usor de preparat si sa poti servi intreaga familie la o masa calda? Avem pentru tine o reteta usor de preparat, din dovlecei si branza, din care sa pregatesti o tarta pentru mai multe persoane.
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Ce ingrediente ai nevoie pentru a pregati tarta cu dovlecei si branza
Pentru a pregati aceasta reteta, ai nevoie de urmatoarele ingrediente: 350 de grame de dovlecei, pe care sa ii tai in felii subtiri, pe lungimea lor, un pachet de foietaj de 500 de grame, 3 linguri de pesto facut din rosii uscate, ardei bulgaresti marinati, pe care sa ii taifelii subtiri, 50 de grame de branza cheddar
rasa, ulei de masline si putina faina.Cum pregatesti reteta de tarta cu dovlecei si branza
Dificultatea de preparare a acestei retete este una usoara. Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa incalzesti cuptorul la 220 de grade Celsius. Pregateste feliile de dovlecei pe o tava intinsa pentru copt, ungandu-le cu ulei pe ambele parti si asezonandu-le cu sare si piper.
Lasa tava cu feliile de dovlecei la cuptorul incalzit timp de 5 minute, pana ce dovleceii s-au rumenit putin. Pregateste un blat de lucru pe care sa presari putina faina si intinde aluatul astfel incat sa il pregatesti pentru copt. Aseaza-l apoi pe o tava de copt unsa cu putin ulei. Realizeaza o margine de aproximativ 2 centimetri de jur imprejurul aluatului si unge aceasta margine cu putin ou batut.Citeste si: Cum gătești plăcintă cu varză la cuptor. Este gata în 40 de minute!
Citeste si: CITEȘTE: La ce temperatură se coace blatul de tort
Citeste si: DESCOPERĂ: Prăjitură cu mere pentru leneși. Este mai rapidă decât crezi