Ce sa pui in muraturi ca sa nu se mai inmoaie niciodata

Ce sa pui in muraturi ca sa nu se mai inmoaie niciodata
Ce sa pui in muraturi ca sa nu se mai inmoaie niciodata

Pe langa savoarea bine-cunoscuta, muraturile sunt o farmacie la borcan. Prin conservare, ele isi pastreaza vitaminele si chiar dobandesc ceva mai multe proprietatile curative, spun unii specialisti. Muraturile exista nu de sute, ci de mii de ani.

Cate gospodine, atatea retete de muraturi, insa cea mai sanatoasa este fermentarea acido-lactica naturala, care presupune ca fructele sau legumele sa fie puse in apa cu sare. Microflora din ele transforma glucidele in substante biologic active, benefice pentru sanatate. Muraturile sunt astfel, o sursa execlenta de vitamine si acid lactic.

Indiferent de combinatiile de legume pe care le faceti, condimentele precum mustarul, mararul, usturoiul sau hreanul sunt obligatorii! Fiecare dintre aceste ingrediente vine cu propriile calitati nutritive.

Vedeta camarii cu bunatati ramane varza murata. Are atat de multe efecte sanatoase si atatea utilizari neasteptate, incat nu v-ati fi inchipuit! Varza murata are chiar mai multa vitamina C decat o portocala si este un aliat in tratarea infectiilor respiratorii.

Citeste mai mult aici.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Cea mai gustoasa reteta de castraveti marinati! Pune in aplicare trucul asta ca sa-i faci mai buni!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Sumă exorbitantă cerută de Delia pentru o oră de cântat

Reteta de castraveti bulgaresti pentru iarna

Andreea Mantea îl contactează pe fostul iubit al Rebeccăi! Care este, de fapt, relația dintre cei doi? Aflați ce se va întâmpla în Casa iubirii marți, 24 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

"N-am mai dormit de când s-a întâmplat". Cătălin conducea tramvaiul care l-a ucis pe ofițerul SPP!


Cookies