Ce sa pui in sampon ca sa nu te mai manance pielea capului?

Ce sa pui in sampon ca sa nu te mai manance pielea capului?
Ce sa pui in sampon ca sa nu te mai manance pielea capului?

In fiecare tara exista cateva secrete pe care le folosesc localnicele si pe care le transmit din generatie in generatie, asa ca iata-le in continuare pe cele mai interesante.

Australia

Pentru a scapa de matreata si mancarimi ale scalpului, australiencele adauga cativa stropi de ulei de arbore de ceai in samponul lor obisnuit. Daca nu au timpul necesar pentru prepararea acestui amestec, magazinele au totusi o gama generoasa de produse care contin acest ulei.

Brazilia

Data viitoare cand te duci la plaja, poti incerca un truc usor, care sa-ti inlature aspectul de celulita de pe coapse.

Ia putin nisip ud si freaca-te usor pe zonele cu probleme. Acest gen de masaj imbunatateste circulatia sangelui si catifeleaza pielea.

Egipt

Se spune despre Cleopatra ca este prima femeie care a descoperit miracolele unei bai cu lapte. Adauga 1-2 litri de lapte integral si 100 g de miere naturala in cada de baie. Dupa 15-20 de minute pielea ta va fi mai catifelata si mai elastica.

Daca totusi, nu vrei sa irosesti laptele, exista o gramada de produse cu acid lactic pe care le poti cumpara din magazine. Inainte de a face acest tip de baie, asigura-te ca nu esti alergica la nici unul dintre componente.

Citeste continuarea aici.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Femeile nascute in aceste zodii sunt speciale. Toti barbatii le iubesc

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies