Ce sa-ti spui cand simti ca stresul pune stapanire pe tine

Ce sa-ti spui in zilele in care simti ca stresul pune stapanire pe tine
Ce sa-ti spui in zilele in care simti ca stresul pune stapanire pe tine

Posibil sa ai momente in care sa te simti singura, dar asta nu inseamna ca nu esti iubita. Te poti confrunta in viata cu diverse lupte.

Ce sa-ti spui in zilele in care simti ca stresul pune stapanire pe tine. Posibil sa ai momente in care sa te simti singura, dar asta nu inseamna ca nu esti iubita. Te poti confrunta in viata cu diverse lupte si poti resimti stres puternic, insa nu trebuie sa renunti vreodata la tine. Esti mult mai puternica decat pari la prima vedere. Daca te concentrezi, poti sa faci tot ce iti doresti.

Iata cateva aspecte pe care sa le ai in gand, in zilele in care stresul pune stapanire pe tine:

Ce sa-ti spui in zilele in care simti ca stresul pune stapanire pe tineCe sa-ti spui in zilele in care simti ca stresul pune stapanire pe tine
Ce sa-ti spui in zilele in care simti ca stresul pune stapanire pe tine[Sursa foto: PixaBay]

Nimeni altcineva nu o poate face pentru tine

Nu uita sa faci ce este potrivit pentru tine si ce are nevoie inima ta. Invinge-ti teama si urmeaza-ti visul, lasa faptele sa vorbeasca de la sine. Invata sa traiesti la alegere, nu intamplator.

Cand apar schimbari in viata ta, bucura-te de ele si nu te mai refugia in scuze. Pastraza-ti increderea si spune-ti ca poti mai mult de atat. Lupta pentru tine cu toata taria ta, astfel incat sa devii cea mai buna versiune a ta. Asculta-ti vocea interioara, ignora parerile subiective ale oamenilor din jurul tau, in special daca nu au trait ce vrei tu sa traiesti si nu au experienta pe subiect.
Tu ai drumul tau. Ai viata ta. Destinul tau. Viitorul tau. Oamenii te pot insoti in calatoria ta, insa nimeni nu poate merge in locul tau.

Ce sa-ti spui in zilele in care simti ca stresul pune stapanire pe tine
Ce sa-ti spui in zilele in care simti ca stresul pune stapanire pe tine[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Viata nu este usoara, insa merita

Daca te astepti ca viata ta sa fie usoara, asta este un semn ca nu traiesti la potential maxim si este posibil sa te plafonezi.

Un vis maret necesita rabdare si efort, multa munca si curaj. Trebuie sa ramai fidela visului tau si in fiecare zi sa lupti mai mult decat ai facut-o ieri. In plus, asigura-te ca iti aliniezi corect eforturile la obiectivele tale. Nimeni nu a zis ca va fi usor, insa merita.

Nu esti persoana care ai fost ieri

Trec anii peste tine si tu te schimbi, nu mai esti acelasi om.

Asta pentru ca traiesti diverse experiente care te dezvolta si te maturizeaza, te ajuta sa evoluezi. Posibil sa fi avut un trecut haotic, dar asta nu conteaza, important este sa iei din el lectii valoroase si sa te concentrezi pe un viitor mai bun, viitorul fiind o carte noua pe care o poti scrie cum doresti tu.

Cum te simti in momente dificile, nu este o masura a realitatii

Posibil sa resimti o teama, asta nu inseamna ca viata ta este in pericol. Posibil sa te simti singura, asta nu inseamna ca nimeni nu te iubeste. Posibil sa resimti ocazional cate o dezamagire, asta nu inseamna ca toti oamenii iti vor frange sufletul. Doar pentru ca simti frica de esec, nu inseamna neaparat ca se va si intampla. Incearca sa iti controlezi emotiile, sa privesti dincolo de indoielile tale si nu uita ca trebuie sa mergi mai departe.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: 5 motive pentru a spune NU în viața de zi cu zi!

Citeste si: Ce sa iti spui dimineata pentru a invata sa te iubesti cu adevarat



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au rămas fără bani în vacanță. Ce au făcut cei doi soți în miez de noapte? „Nu sunt bancomate.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies