Ce sacrifcii a făcut Xonia pentru a se muta cu iubitul ei în străinătate: ”Nu regret că am vândut”

Xonia
Xonia s-a despărțit de iubitul din America

Xonia a vândut tot ce avea în România, pentru a se muta cu iubitul în America. Cei doi s-au despărțit, iar artista locuieste în chirie.

Xonia a avut o relație serioasă cu Michael și visa să se mute definitiv în America alături de iubitul ei. Din acest motiv, cântăreața și-a vândut tot ce deținea în România.

Din nefericre, cei doi s-au despărțit, iar ea este nevoită să locuiască acum în chirie. Cu toate acestea, ea spune că a rămas prietenă cu fostul ei iubit.

„Nu mai am mașină, pentru că îmi făcusem planul să plec din România, așa că am vândut tot ce am avut aici.

Am vândut și casa. Momentan așteptăm să vedem ce se întâmplă. Momentan sunt aici. Urma să mă mut în America și e posibil acum să plec în Australia, înapoi la familie. Ne-am despărțit de ceva timp și am rămas buni prieteni’’, a declarat Xonia pentru Viva.

Citeste si: „Am vândut tot ce aveam” Xonia și-a vândut bunurile pentru a se muta cu fostul iubit în America. Ce face acum, după ce a rămas fără casă și mașină

Fosta de la Bravo ai stil Celebrities susține că nu regretă decizia luată.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Nu regret că am vândut, pentru că pot să cumpăr oricând din nou. Adică nu mai țin la anumite lucruri cum țineam odată. Mă bucur tare mult că sunt așa, pentru că nu mă mai atașez de un lucru.

Oricând pot să schimb o mașină, să iau un apartament, o casă’’, a mai spus aceasta.

Xonia
Xonia s-a despărțit de iubitul din America[Sursa foto: Instagram]

Care a fost motivul despărțirii dintre cei doi

Artista a dezvăluit că între cei doi nu mai exista ”acea chimie”, care este foarte importantă într-un cuplu.

„Pur și simplu nu am mai fost pe aceeași lungime de undă! La mine, primul lucru într-o relație trebuie să existe acea chimie.(...)

Nu distanța a fost de vină. Mie nu-mi place să-mi spăl rufele în public, așa că motivul adevărat la despărțirii nu o să-l spun niciodată”, a declarat  Xonia pentru click.ro.

Xonia
Xonia si iubitul ei s-au despărțit[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cântăreața Xonia suferă de o boală rară. Artista este de nerecunoscut

„Ce nu i-aș putea niciodată ierta unui bărbat? Ar fi în primul rând abuzul, fizic sau emoțional, de orice fel! Aș putea sa trec peste infidelitate, numai dacă nu aș afla că mă înșală! Dacă afli ce rost mai are să mai

stai în relația aia”, a spus vedeta.

Citeste si: VIDEO- Xonia, surprinsă de iubitul american



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Xonia dezvăluie motivul pentru care s-a despărțit de iubitul milionar: „Nu distanța a fost de vină”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies