Ce sacrificii face Andreea Mantea pentru a se menține în formă? „Am o putere fantastică!”

Ce sacrificii face Andreea Mantea pentru a se menține în formă? „Am o putere fantastică!”
Ce sacrificii face Andreea Mantea pentru a se menține în formă? „Am o putere fantastică!”

Vedeta a vorbit despre alimentele pe care le consumă și cele pe care le evită.

Andreea Mantea reușește la cei 37 de ani ai săi să se mențină într-o formă de invidiat. Vedeta Kanal D are mare grijă la alimentele pe care le consumă, iar de ceva timp și-a propus să nu mai facă excepții în ceea ce privește alimentația, ci să păstreze un echilibru.

Frumoasa brunetă este activă pe rețelele de socializare, acolo unde păstrează legătura cu urmăritorii săi din mediul online.

Andreea Mantea îi ține la curent pe urmăritorii săi cu privire la regimul alimentar pe care îl adoptă. Acest lucru s-a întâmplat și de data aceasta, când vedeta a vrut să împărătșească cu urmăritorii săi ce mănâncă. Cu toate acestea, planurile i-au fost stricate de o ispită alimentară.

Citește și: Secretul Andreei Mantea pentru un păr strălucitor. Ce alte trucuri mai are prezentatoarea TV. „Are rezultate foarte bune.”

Andreea Mantea[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Secretul Andreei Mantea pentru o siluetă de invidiat! Ce consumă prezentatoarea TV în fiecare dimineață: „Sunt antiinflamatoare, antimicrobiene, funcționează foarte bine asupra organismului!”

Cum a reacționat Andreea Mantea în fața prăjiturilor?

Ce sacrificii face Andreea Mantea pentru a se menține în formă[Sursa foto: Instagram]

Vedeta a fost pusă în fața faptului împlinit și s-a trezit cu mai multe felii de prăjituri la filmări. Văzând acele prăjituri delicioase, Andreea Mantea a încercat să se mențină tare pe poziții și, chiar dacă i-a fost extrem de poftă, vedeta a continuat să își mănânce mâncarea sa sănătoasă, iar la finalul zilei, a fost extrem de fericită pentru că a trecut de această ispită alimentară.

„Încerc să mănânc sănătos. Semințe de papaya, semințe de dovleac, boabe de cacao, rodie, un pic de cocos, un pic de papaya, mure. Ce credeți că s-a întâmplat? Când m-am dus să îmi iau o linguriță m-am întâlnit cu ghinionul, cu ispita, cu tot ce este mai rău și mai bun pe acest pământ. Cheesecake de casă. Asta nu știu ce este și nici nu mă interesează, pentru că eu nu o să le mănânc.

Mi-a venit apă în gură. În cazul în care vă întrebați dacă le-am mâncat sau nu, ca să vedeți ce putere am avut, acum plec de la muncă și sunt neatinse. Am o putere fantastică. Plec repede să nu mă răzgândesc .”, a povestit Andreea Mantea pe InstaStory.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Diana Bart, mărturisiri dureroase despre momentul în care tatăl său a decedat! „M-am trezit de dimineață cu o senzație în care nu mai puteam să respir.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Will Jennings, co-autorul piesei "My Heart Will Go On", a murit la vârsta de 80 de ani: "A fost o onoare enormă să lucrez cu un astfel de geniu muzical"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Top 12 cele mai populare seriale românești, potrivit IMDb! Utilizatorii și-au ales preferatele pline de umor, dramă și suspans

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies