Ce salariu are o stewardesă care lucrează pentru companiile low cost? O să rămâi surprins!

Ce salariu are o stewardesă care lucrează pentru companiile low cost? O să rămâi surprins!
Ce salariu are o stewardesă care lucrează pentru companiile low cost? O să rămâi surprins!

Dacă ai fost curioasă ce salariu are o stewardesă dar n-ai avut răbdare să cauți, noi îți venim în ajutor!

Atunci când suntem micuțe, primim adesea întrebarea ''Ce vrei să te faci când vei fi mare?''. Cele mai multe dintre fetițe răspund că vor să fie prințese, altele polițist, iar altele că vor să zboare cu avionul, sau poate că vor să fie ca păsările care pot merge oriunde, oricând.

Când aflăm mult mai multe informații pe parcursul vieții, ne dăm seama că de fapt "stewardesă" este răspunsul corect.

Ca să putem fi mereu cu capul în nori, să zburăm mereu în cele mai frumoase destinații, să cunoaștem oameni noi, tot ceea ce trebuie să facem este să optăm pentru o carieră de stewardesă

Citeste si: Nu o sa-ti vina sa crezi! Uite ce reguli stricte trebuie sa respecti ca sa fii stewardesa la Malaysia Airlines

stewardesă
o stewardesa poate castiga salarii bune si la companii low cost[Sursa foto: PixaBay]

Cât câștigă o stewardesă care lucrează pentru companiile low cost

Atunci când vrem să ne interesăm de o anumită companie aeriană, cel mai bine ar fi să intrăm pe site-urile lor pentru a fi sigure că informația este corectă. De asemenea, un pas important pe care trebuie să-l urmăm, ar fi să sunăm la respectiva companie pentru a obține informații oficiale.

Totuși, până la acei pași, noi vă putem veni în ajutor!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Iată câteva dintre companiile low cost de care am putea să ținem cont!

Citeste si: Cum sa supravietuiesti unui accident aviatic! Sfaturi de la un fost insotitor de bord!

companii low cost
companiile low cost sunt perfecte pentru o stewardesă la început de drum[Sursa foto: PixaBay]

Pentru o stewardesă la WizzAir, compania oferă training gratuit, bilete reduse pentru membrii familiei, șanse de avansare în carieră, un loc de muncă stabil, dar și un mediu de lucru plăcut. Ca și salariu, acesta ajunge undeva la aproximativ 1500 de euro pe lună și este compus din diurnă și comisioanele din vânzările de zbor.

Pentru cele care vor să încerce la compania Emirates, acestea trebuie să știe că salariul este undeva la aproximativ 2500 de euro pe lună și este compus din salariul propriu zis, la care se adaugă diurna și orele de zbor.

Compania Emirates mai oferă celor care doresc să devină stewardese și asigurare medicală și de viață, 30 de zile concediu pe an plus bilet de avion gratis pentru întoarcerea acasă, 6 săptămâni training în Dubai, contract pe 3 ani, uniformă( curățarea este gratuită), transport gratuit la aeroport/academie și înapoi, dar și cazare gratuită în funcție de destinație. 

Citeste si: Un avion cu 149 de persoane la bord s-a prăbușit

Citește și: Helmut Duckadam, operat pe cord deschis la București! Care este starea lui de sănătate acum?- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

La compania British Airways, salariul pornește de la aproximativ 14.000 de lire pe an pentru un începător și ajunge la aproximativ 28.000 de lire pe an în funcție de performanță.

Cei de la British Airways oferă angajatorilor facilități nenumărate: intrări la săli de fitness, programări la medicul stomatolog, vizite la saloane de înfrumusețare, uniformă gratuită, asigurare de viață, reduceri de călătorie dar și training gratuit.

Așadar, atunci când ne hotărâm pentru o carieră de stewardesă, este bine să cercetăm piața pentru a vedea care companie ni se potrivește cel mai bine, în funcție de beneficiile pe care le oferă.

 

 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

8 trucuri utile ca să îți găsești bilete de avion ieftine

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Horoscop zilnic, 20 septembrie 2024: Trei zodii își schimbă viața radical. Acestea au noroc în carieră și întâlnesc o persoană specială

Un avion s-a PRĂBUŞIT în mare cu 188 de persoane la bord

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies