Ce sandale se poartă în 2023. Descoperă cele mai inedite și stilate modele!

Ce sandale se poartă în 2023. Descoperă cele mai inedite și stilate modele!
Ce sandale se poartă în 2023. Descoperă cele mai inedite și stilate modele!

Vara reprezintă momentul oportun pentru a purta cele mai frumoase sandale. Avantajul acestor încălțări este faptul că se găsesc sub diverse forme, stiluri și culori, pentru a se potrivi oricărui eveniment.

Descoperă în rândurile de mai jos care sunt sandalele la modă în 2023, dar și ce piese poți alege pentru a te simți confortabil, dar și sexy și stylish!

Chiar dacă multe femei s-au obișnuit să poarte sneakersi în fiecare anotimp, vara este momentul perfect să lăsăm piciorul să respire și să devenim mai feminine. Nu doar că sandalele arată minunat asortate la rochiile și ținutele de vară, dar și lasă pedichiura la vedere, care ar trebui să fie impecabilă și colorată pe timpul sezonului estival.

Sandale cu talpa joasă

Citește și: Tendințe vestimentare pentru toamna lui 2023. Pregătește-ți garderoba din timp!

sandale la moda 2023
Sandale la modă 2023[Sursa foto: Freepik]

Sandalele cu talpă joasă sunt indispensabile oricărei femei în garderobă. Acestea se găsesc pe piață sub diverse stiluri, potrivite oricui! Nu doar că sunt confortabile, ci pot fi combinate în diverse ținute, astfel încât să te simți confortabil, dar și la modă! În cazul în care îți dorești totuși să pari mai înaltă, poți opta pentru o variantă cu talpa ceva mai groasă.

O pereche de sandale cu talpă joasă poate fi purtată și la un eveniment mai elegant, dacă alegi o rochie impresionantă!

Sandale cu toc gros

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Și în acest an, sandalele cu toc gros rămân vedetele sezonului estival. Cu siguranță tocurile îți vor scoate ținuta și silueta în evidență și te vor face să te simți mult mai feminină! Mai mult, dacă tocul este gros, nu te vor

incomoda atunci când mergi. Asortează-le la o ținută elegantă, sau chiar la una mai casual, cu un costum de in! Fiecare doamnă are nevoie de o pereche de sandale cu toc gros, în special pentru petrecerile la care îți dorești să dansezi și să te simți bine.

Sandale stil roman

pantofi 2023 dama
Pantofi 2023 damă[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Top 4 cele mai rezistente parfumuri de damă pe care să le încerci în 2023

În ultimii ani, tot mai multe doamne poartă sandale în stil roman, la diverse evenimente. De obicei, acestea au franjuri și se leagă pe picior. Sandalele în stil roman pot fi purtate atât la pantaloni scurți, cât și la rochii mai lungi sau chiar la costume de in. Acestea au o talpă din material de plută, ce este asociat cu ținutele specifice verii, pentru a fi în pas cu moda în orice moment.

Papuci

papuci la moda 2023
Papuci la modă 2023[Sursa foto: Freepik]

În trecut, papucii erau asociați doar cu plaja și piscina. În prezent, există o mulțime de papuci, potrivite diferitor ocazii. În mod evident, orice femeie are nevoie de o pereche de papuci specială pentru plajă, care să fie confortabilă, dar și stylish! Pe lângă papucii pe care îi porți la mare sau la piscină, ai nevoie în garderoba ta de papuci ce pot fi purtați în orice zi, ceva mai eleganți.

Aceștia pot fi orice culoare sau chiar să aibă eleganță prin accesorii diverse, precum lanțuri, perle sau strasuri.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Sandale flip flop sau platforme

sandale cu toc la moda 2023
Sandale cu toc la modă 2023[Sursa foto: Freepik]

Multe doamne preferă sandalele în stil flip flop, datorită faptului că se simt la fel de confortabil ca și cum ar purta papuci, însă acestea sunt puțin mai casual. Acest stil de sandale arată minunat cu rochii sau fuste scurte, însă pot fi purtate și cu pantaloni sau blugi, astfel încât să arate minunat!

ce sandale se poarta in vara 2023
Ce sandale se poartă în vara 2023[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Cum să te descurci când ai o schimbare majoră în viață

Pantofii cu platformă sunt din ce în ce mai râvniți de tot mai multe femei, deoarece vin cu avantaje perfecte: te fac să arăți minunat datorită înălțimii platformei și în același timp te simți comod. Astfel, sandalele cu platformă pot fi purtate atât la un eveniment special, cât și într-o zi obișnuită, la job, la mall sau la o ieșire în oraș. Anul acesta, cele mai apreciate sandale cu platformă sunt cele cu platforma din material de plută.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Cu ce se îmbracă nașa la nuntă. Ghid complet pentru alegerea ținutei perfecte!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies