Ce sandale trebuie sa porti ca sa fii la moda in sezonul primvara-vara! Uite care sunt sfaturile noastre

Ce sandale trebuie sa porti ca sa fii la moda in sezonul primvara-vara! Uite care sunt sfaturile noastre
Ce sandale trebuie sa porti ca sa fii la moda in sezonul primvara-vara! Uite care sunt sfaturile noastre

Pentru ca vara se apropie cu pasi repezi, trebuie sa iti scoti sandalele la inaintare. De aceea, iti spunem cum trebuie sa le porti corect.

 

Maria Andrei, stilist, a fost prezenta in studioul "Draga mea prietena", unde a explicat care este modul corect in care se poarta mai multe tipuri de sandale.
"Se poarta orice in aceasta vara. Se poarta si sandale si pantofi. Sandalele se pot purta intotdeauna si au avantajul de a nu se demoda niciodata. Este important ca atunci cand purtam sandale sa avem o pedichiura impecabila.",
a spus Maria Andrei.
##VIDEO6256##
"Se poarta si sandalele fara talpa, sandalele cu talpa ortopedica si sabotii. Sabotii sunt foarte practici, dar in acelasi timp greu de purtat. Cand optam pentru saboti trebuie sa fim sigure ca ne avantajeaza. Este important sa ne alegem incaltamintea pe masura potrivita pentru a nu avea de suferit in timp. Aceste barete sunt foarte comode pentru ca tin in mod egal piciorul.",
a continuat stilistul.
"Daca glezna este foarte groasa este de preferat sa nu purtati sandale romane sau sa purtati unele foarte scurte. Exista si acele sandale gladiator care sunt foarte inalte. Anul acesta se poarta si platformele, la fel ca anul trecut. Sunt si foarte comode, atat timp cat stim sa si mergem pe ele pentru ca exista riscuri. Daca glezna nu este bine prinsa in barete sau funde, exista riscul unor accidente pentru ca platformele inalte nu sunt stabile", a spus Maria Andrei.
"Se poarta sandalele din orice material, atat timp cat le purtam cu tinuta potrivita. Sunt accesorii care pun in evidenta tinuta sau care sunt puse in evidenta de tinuta. Culorile verii sunt foarte aprinse. Dar daca avem o tinuta mai colorata trebuie sa optam pentru o culoare mai linistita. Daca tinuta este mai simpla, putem sa ne jucam oricat de mult la capitolul sandale.
Culorile nude ne pun in evidenta bronzul", a concluzionat stilistul.

Maria Andrei, stilist, a fost prezenta in studioul "Draga mea prietena", unde a explicat care este modul corect in care se poarta mai multe tipuri de sandale.

" Se poarta orice in aceasta vara. Se poarta si sandale si pantofi. Sandalele se pot purta intotdeauna si au avantajul de a nu se demoda niciodata. Este important ca atunci cand purtam sandale sa avem o pedichiura impecabila.", a spus Maria Andrei.



##VIDEO6256##

" Se poarta si sandalele fara talpa, sandalele cu talpa ortopedica si sabotii. Sabotii sunt foarte practici, dar in acelasi timp greu de purtat. Cand optam pentru saboti trebuie sa fim sigure ca ne avantajeaza. Este important sa ne alegem incaltamintea pe masura potrivita pentru a nu avea de suferit in timp. Aceste barete sunt foarte comode pentru ca tin in mod egal piciorul.
", a continuat stilistul.

" Daca glezna este foarte groasa este de preferat sa nu purtati sandale romane sau sa purtati unele foarte scurte. Exista si acele sandale gladiator care sunt foarte inalte. Anul acesta se poarta si platformele, la fel ca anul trecut. Sunt si foarte comode, atat timp cat stim sa si mergem pe ele pentru ca exista riscuri. Daca glezna nu este bine prinsa in barete sau funde, exista riscul unor accidente pentru ca platformele inalte nu sunt stabile", a spus Maria Andrei. 


" Se poarta sandalele din orice material, atat timp cat le purtam cu tinuta potrivita. Sunt accesorii care pun in evidenta tinuta sau care sunt puse in evidenta de tinuta. Culorile verii sunt foarte aprinse. Dar daca avem o tinuta mai colorata trebuie sa optam pentru o culoare mai linistita. Daca tinuta este mai simpla, putem sa ne jucam oricat de mult la capitolul sandale. Culorile nude ne pun in evidenta bronzul", a concluzionat stilistul.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

 

Citește și: Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cum a fost momentul în care Adda a plecat pentru prima dată de la casa părinților. „Nu am vrut să mă vadă plângând. Eram leșinată de frică, nu știam pe nimeni.”

IMAGINE RARĂ cu fiul Vicăi Blochina și al lui Victor Pițurcă! Edan s-a transformat într-un tânăr chipeș!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

VIDEO. Grasu XXL, ipostază rară! Artistul a izbucnit în lacrimi în fața publicului Neversea: "N-am vrut să vă emoționeze atât de tare pe toți, dar așa s-a întâmplat"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies