Ce sani ti se potrivesc, in functie de zodie? Afla daca e cazul sa vrei silicoane

Ce sani ti se potrivesc, in functie de zodie? Afla daca e cazul sa vrei silicoane
Ce sani ti se potrivesc, in functie de zodie? Afla daca e cazul sa vrei silicoane

Orice femeie viseaza la sani mari pentru a putea atrage barbatul dorit. Fiecare nativa a unei zodii are un bust pe care natura l-a ales, insa de multe ori se poate lucra la acest aspect.

Berbec

Femeia berbec este foarte energica si activa, asa ca o pereche de sani uriasi ar incomoda-o mai degraba, decat sa o ajute. In plus, carisma si personalitatea berbecului nu lasa loc pentru calitatile fizice si berbecul nu vrea sa fie cunoscut pentru frumusete in primul rand.

Taur

Femeia taur este traditionalista si nu se da in vant dupa noutati pentru ca sunt la moda, ci pentru ca sunt mai avantajoase.

Calculata si cerebrala in afaceri si acasa, femeia taur merita o pereche de sani fermi, dar fara sa para obraznici. Atata timp cat poate afisa un decolteu cuminte, care sa puna oamenii pe ganduri, taurul este multumit.

Gemeni

Comunicativa si prietenoasa, dar sireata, femeia gemeni are nevoie de o pereche de sani destul de mari si ..spectaculosi. Fie ca este vorba de stilul ei vestimentar prvocator, sau de personalitatea versata, femeia gemeni trebuie sa distraga atentia de la ce o intereseaza cu adevarat, deoarece iubeste sa fie controversata.


Rac

Romantica si ingenua, femeia rac nu si-a dorit niciodata sa fie apreciata pentru sanii mari sau alte calitati fizice. Femeia rac are nevoie de o pereche de sani cuminti, intelectuali, care sa nu distraga atentia de la vasta experienta prin biblioteci.

Leu

Femeia leu este agresiva si senzuala si vrea mereu atentie. Daca azi isi doreste sa fie cea mai sexy de la petrecere, maine va dori sa capteze atentia tuturor cu discursul din sedinta, iar sambata va frange inimi pe ringul de dans.
Pentru ca este atat de versatila, femeia leu are nevoie de o pereche de sani care sa stea la locul lor, dar care sa imbie la mai multe detalii.

Fecioara

Pretentioasa si calculata, femeia fecioara nu este niciodata multumita de aspectu ei fizic. Mofturoasa si uneori sclifosita, fecioara va vrea sa aiba sani mari, sani mici, sani rotunzi, dar nu prea evident modificati, sfarcuri mai obraznice, mai mici, mai deschise la culoare, etc.


Balanta

Pentru cat este de vanitoasa, femeia balanta se astepta sa primeasca de la Mama Natura sani mai mari si spectaculosi. Daca natura nu a fost atat de darnica, ea nu va ezita sa se programeze la toti chirurgii esteticieni din orasul ei, pentru ca, pana la urma, sa se rezume la a visa la silicoane.

Scorpion

Misterioasa si senzuala, femeia scorpion este multumita de corpul ei si mai ales de sanii ei.
Stie sa se foloseasca de toate atu-urile ei fizice si intelectuale pentru a atrage in mreje orice barbat isi doreste. Nu-si va pune nicioada silicoane, pentru ca stie sa se foloseasca de ceea ce a primit de la natura si genetica.

Sagetator

Sportiva si mereu gata de aventura, femeia sagetator este cam singura nativa din zodiac care ar recurge la o operatie de micsorare de sani, mai degraba decat la una de augumentare a sanilor.
Pentru ca nu vrea sa fie incomodata atunci cand urca pe munti, cand se strecoara prin crevase subacvatice, sau cand alearga zeci de kilometri, ea vrea sani mici si plamani mari.

Capricorn

Serioasa, timida si calculata, femeia capricorn va fi stanjenita de sani mari si planturosi, deoarece ea este, inainte de toate, un creier, un mecanism bine uns, care nu face excese si nu se foloseste de trupul ei ca sa atraga oamenii.
Dar asta nu inseamna ca nu este capabila de mici explozii de senzualitate, in situatiile potrivite, alaturi de persoanele potrivite.

Varsator

Zapacita, plina de energie si visatoare, femeia varsator nu prea tine cont de marimea sanilor ei. Ea vrea sa ajunga bogata, ba nu, faimoasa, ba nu, o mama model si o sotie cuminte. Dar ea nu e cuminte, ea este o fiara a sexualitatii, o profesionista, o femeie de afaceri, o fata frumoasa…ati inteles ideea. In functie de momentul zilei, varsatorul isi doreste altceva…chiar acum se gandeste la sani mai mari, ba nu, mici, ba nu, rotunzi….

Pesti

Idealista si ferm convinsa de mitul patriarhal al societatii moderne, femeia pesti nu vrea decat sa fie fericita, sa fie iubita sincer si ca barbatul ei sa fie un print pe cal alb…sau macar sa aiba masina. Femeia pesti nu tine mult la aspect, dar e constienta de importanta fizicului in raport cu alte persoane. Marimea sanilor in cazul ei este dictata de moda si locul in care s-a nascut.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Sursa

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies