Ce schimbare a făcut Carmina, fiica lui Liviu Vârciu. Tânăra a postat rezultatul pe rețelele de socializare. “Asta e schimbarea perfectă!”

Ce schimbare a făcut Carmina, fiica lui Liviu Vârciu. Tânăra a postat rezultatul pe rețelele de socializare. “Asta e schimbarea perfectă!”
Ce schimbare a făcut Carmina, fiica lui Liviu Vârciu. Tânăra a postat rezultatul pe rețelele de socializare. “Asta e schimbarea perfectă!”

Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, a făcut o schimbare de look pe care a postat-o pe rețelele de socializare.

Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, locuiește în București într-un apartament pe care tatăl ei l-a luat fiicei sale. Chiar dacă a fost destul de dificil pentru a fi pe picioarele ei, acum fata cea mare a prezentatorului TV a ajuns să se întrețină singură. Pe lângă ceea ce face în plan profesional, tânăra activează și în mediul online, acolo unde ține de fiecare dată la curent pe cei care o urmăresc pe rețele de socializare.

Aceasta a mărturisit, în cadrul mai multor declarații, că obține venituri suplimentare inclusiv din campaniile online pe care le are, însă are și un loc de muncă stabil.

Ce schimbare de look a făcut Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu

Citește și: Cine este Carmina, fiica lui Liviu Vârciu. „Nu o consider muncă pentru că îmi place atât de mult tot procesul, încât mi se pare chiar terapeutic să le fac.”

Carmina Vârciu
Carmina Vârciu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: “Ai să-mi dai 2.500!” Ce mesaj surprinzător a postat Liviu Vârciu pentru ziua de naștere a lui Nea Mărin, pe rețelele de socializare

Tânăra a făcut un videoclip pe rețele de socializare pentru a împărți cu urmăritorii săi schimbarea la care a ales sa apeleze, mai ales că a venit vara.

Aceasta s-a gândit să renunțe la părul lung și să își facă o tunsoare Bob, din cauza faptului că vopseaua aplicată înainte pe păr nu a făcut altceva decât să îl distrugă. Rezultatul pe care l-a obținut Carmina a încântat-o foarte mult, mai ales când vine vorba de căldura care este afară. Nu poate să se dezlipească de ecranul telefonului și să nu fie cu zâmbetul până la urechi pentru decizia luată de a-și schimba look-ul. 
„Deci mi-am început foarte bine ziua. Am zis să mă duc să plătesc o amendă pe care am luat-o pentru că nu am parcat corect. Să nu faceți asta, să parcați corect și să plătiți parcarea. Mă duc să mă tund Bob. Vopsitul a fost un eșec total, trebuie să scap cumva, așa că am să mă tund Bob. Nimeni nu știe. Sunt foarte încântată de această nouă frizură.
E mult mai bine, având în vedere că e foarte cald afară. Am vrut un Bob mai scurt în spate și mai lung în față. E superb, mie îmi place tare mult. Și chiar dacă puteam să îmi repar părul meu, la un moment dat, tot am simțit nevoia de schimbare. Asta e schimbarea perfectă!”,
a spus Carmina pe rețelele de socializare.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Ce schimbare a făcut Carmina, fiica lui Liviu Vârciu[Sursa foto: TikTok]

@carminaaaat Ce parere aveti de noul meu look 👀 @Dani Muresan785 ♬ sunet original- Teiceanu Carmina Vârciu



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

“Vin după tine! Mamă, ce-ți fac eu ție!” Liviu Vârciu, mesaj către persoana care i-a lovit mașina și a fugit de la locul accidentului

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies