Ce schimbare și-a făcut Gabriela Cristea la început de săptămână. Prezentatoarea TV a ținut să împartă rezultatul cu urmăritorii. „Să nu simt că muncesc chiar degeaba.”

Ce schimbare și-a făcut Gabriela Cristea la început de săptămână. Prezentatoarea TV a ținut să împartă rezultatul cu urmăritorii. „Să nu simt că muncesc chiar degeaba.”
Ce schimbare și-a făcut Gabriela Cristea la început de săptămână. Prezentatoarea TV a ținut să împartă rezultatul cu urmăritorii. „Să nu simt că muncesc chiar degeaba.”

Gabriela Cristea a făcut o schimbare la început de săptămână.

Atunci când este pe micile ecrane, Gabriela Cristea este în bucătărie și împarte diferite trucuri și rețete cu urmăritorii ei. Nici când vine vorba de grădină nu este mai prejos, iar toate activitățile casnice le îmarte cu mediul online, oferind sfaturi prețioase și vorbind despre activitățile pe care le desfășoară de zi cu zi, în spatele camerelor de filmat. Zilele întregi de muncă au făcut-o pe Gabriela Cristea să se neglijeze puțin în ultima perioadă, astfel că aceasta și-a ales o zi în care să se dedice unei schimbări importante, deoarece aparițiile TV trebuie să fie de fiecare dată

impecabile.

Ce schimbare a făcut Gabriela Cristea

Citește și: Gabriela Cristea explică ce înseamnă postul pentru ea! Prezentatoarea TV le dă peste nas celor care o critică: „Dați lecții de moralitate și îmi spuneți că nu fac lucrurile așa cum ar trebui.”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda au testat piscina curții pentru prima dată în acest an! Tavi Clonda a filmat întreg momentul. „Ești tu înfierbântată”

Gabriela Cristea nu a mai stat pe gânduri și a pășit în salonul manichiuristei pentru a-și face o nouă culoare care să o reprezinte, după ce a ajuns la manichiură fără nici măcar o unghie rămasă.

Aceasta a ținut să adauge că a muncit destul de mult în ultimele zile, însă nu trebuie să uite de faptul că grija de propria persoană este foarte importantă și contează în unele momente atunci când alege să se facă frumoasă. „V-am spus că săptămâna asta am rămas fără manichiură de tot, adică așa arată manichiura mea, din carne ruptă, a mai rămas o unghie pe ici, pe colo.
Facem o culoare frumoasă, superbă. Sunt muncite, de aceea arată așa. Deși venisem cu ideea de a-mi face roșu, am optat pentru sclipiciul frumos. Le pilim și pe dedesubt, ce să facem? Trebuie să ne mai facem și frumoase. Trebuie să ne ocupăm și de noi, nu ne putem ocupa doar de celelalte lucruri. Știi că te-am sunat când mi-a căzut o singură unghie, mă dădeam lebădă, de la a doua unghie nici măcar n-am mai zis nimic.
Am sunat când era totul făcut praf. Așa e când faci treabă, se vede pe mâinile noastre, iar eu chiar am muncit cu mâinile astea, dar promit să lucrez doar cu mănuși și promit să mă dau și cu cremă de mâini. Mi-am făcut și o pedichiură tare frumușică. Iar manichiura, ce frumoasă e! Sunt foarte fericită, am și eu mani-pedi și să nu simt că muncesc chiar degeaba, că valorific și eu toate resursele pe care le am.”,
a povestit Gabriela Cristea pe rețelele de socializare.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Gabriela Cristea
Gabriela Cristea[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, motivul pentru care s-au mutat din apartamentul din București. Cei doi au plecat în toiul nopții doar cu hainele. „A fost un antrenament în casa din Otopeni”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies