Ce schimbări se anunță pentru zodia Leu în 2023

Zodiac Leu 2023
Ce anunta astrele pentru zodia Leu

Citește în articolul de mai jos ce anunță astrele pentru anul 2023 pentru zodia Leu. Este un an plin de provocări pentru acești nativi.

Anul 2023 a început în forță pentru mai multe zodii. Una dintre aceste zodii este zodia Leu, cunoscută drept una dintre cele mai puternice semne din zodiac. Iată ce schimbări se anunță pentru zodiac Leu în anul 2023, fie că este vorba despre sănătate, bani, carieră sau dragoste.

 

Deși anul 2023 vine încă de la început cu provocările obișnuite precum eclipse și Venus retrograd, acest an aduce în forță și luni pline de belșug și de liniște, de care nativii acestei zodii trebuie să profite din plin, pe toate

planurile.

Una dintre cele mai mari provocări poate interveni la începutul lunii februarie, pe data de 5 februarie, atunci când nativii zodiei Leu ar putea să se simtă puțin mai anxioși și mai neliniștiți din cauza lunii pline. Atunci este momentul să rezolvi o problemă lăsată în standby în ultima perioadă, să închei un proiect la locul de muncă sau să pui punct unei perioade la locul de muncă.

Vei vedea la momentul oportun ceea ce ai de făcut.

Schimbări care se anunță pentru zodia Leu în 2023

Următoarea perioadă care îți poate aduce o stare neobișnuită este la finalul lunii aprilie, pe data de 20 aprilie, atunci când are loc o eclipsă de Soare în Berbec. Acest tranzit te va face să cauți soluții rapide și schimbări de tot felul și te va băga în priză, dacă ai lenevit în ultimele luni.

Unii nativi ai zodiei ar putea fi lăsați deoparte în anumite proiecte și ține doar de ei dacă revin.

Zodiac Leu 2023
Zodiac Leu 2023 dragoste, bani si cariera[Sursa foto: PixaBay]

Pe data de 14 octombrie are loc o altă lună nouă și o altă eclipsă de Soare în Balanță și în casa a treia a comunicării. Este recomandat să eviți să iei decizii importante sau să ai discuții mult prea serioase în această perioadă, deoarece riști să faci mari greșeli, Specialiștii în astrologie recomandă să te bucuri din plin de această zi, să te răsfeți cu partenerul de viață și cu cei dragi și să

petreceți timp de calitate împreună, acasă sau într-o excursie.

Citește și: Top 3 cele mai norocoase zodii în 2023

Horoscop 2023 .  Zodia Leu 2023 dragoste

Cât despre dragoste și relații, anul 2023 este unul care se așteaptă să fie liniștit și fără furtuni. Niciun tranzit major nu riscă să afecteze viața amoroasă în primele luni ale anului 2023, așa că este un moment de respiro.

Astrologii recomandă prudență, mai ales în perioada eclipselor și a Lunii Pline, atunci când ar trebui să petreci momente frumoase cu cei dragi, nu să stai și să te cerți.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Zodia Leu anul 2023
Zodia Leu anul 2023 dragoste, cariera, bani[Sursa foto: PixaBay]

Pe 20 mai, Marte intră în zodia ta și te pune la mare încercare, deoarece riști să faci greșeli în relație din cauza dorințelor tale.

Pe data de 5 iunie, Venus intră în Leu, iar nativii singuri pot începe o relație frumoasă și romantică, așa cum au visat. Pentru cei deja aflați într-o relație, aceasta ajunge la un alt nivel. Luna august este perfectă pentru a aprofunda o relație și pentru a vedea încotro se îndreaptă.

Citește și: Cum poți atrage banii în 2023? De ce cristale și pietre prețioase ai nevoie?

 Zodia Leu 2023  carieră

La începutul anului 2023, nativii zodiei Leu se pot simți obosiți și pot începe cu stângul serviciul, însă recuperează rapid și încheie orice proiect început în anul precedent. În luna martie se  poate anunța o schimbare la locul de muncă sau chiar o mărire de salariu, după caz. Cei care vor mai multă recunoaștere profesională își vor lua inima în dinți la începutul lunii aprilie și își vor cere drepturile, iar în luna mai aceste lucruri se pot concretiza în direcția dorită. Începând de pe data de 11 iulie, Mercur intră în Leu și  lucrurile încep să intre pe un făgaș normal, iar tot ceea ce vei cere se va adeveri.

  Zodia Leu 2023 sănătate

În sectorul sănătății, există două perioade mai critice, pe 20 aprilie și ep 14 octombrie, atunci când ar fi bine să faci mici pauze pentru a te odihni și pentru a-ți reîncărca bateriile.

 

Pluto retrograd intră în Capricorn și a 6-a casă a sănătății  duminică, pe data de  11 iunie. Din acest motiv, este momentul să renunți la toate obiceiurile proaste și la vicii și să adopți un stil de viață mai sănătos.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: Cele mai compatibile zodii pentru o prietenie

 

Zodia Leu 2023
Zodia Leu 2023 dragoste, cariera[Sursa foto: PixaBay]

Cum convingi un Leu că o schimbare e benefică

 

Acest lucru s-ar putea dovedi o adevărată provocare, mai ales că Leii sunt extrem de individualiști și axați pe propria opinie. Însă, niște opinii clare și niște exemple pertinente, oferite la momentul potrivit, ar putea fi de ajuns pentru încăpățânații zodiacului.

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Numerele norocoase în 2023 pentru fiecare!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies