Ce scrisoare și-a transmis Andreea Esca și care sunt lucrurile din viață pentru care își mulțumește: „Te iubesc pentru că ai emoții.”

Ce scrisoare și-a transmis Andreea Esca și care sunt lucrurile din viață pentru care își mulțumește: „Te iubesc pentru că ai emoții.”
Ce scrisoare și-a transmis Andreea Esca și care sunt lucrurile din viață pentru care își mulțumește: „Te iubesc pentru că ai emoții.”

Scrisoarea pe care Andreea Esca și-a transmis-o pentru propria persoană.

Andreea Esca, cunoscuta și îndrăgita prezentatoare de știri, mereu cu zâmbetul pe buze, a găsit un moment potrivit în care să răspundă la o provocare lansata în mediul online și să își transmită o scrisoare către propria persoană prin care să își pună toate lucrurile pe care le gândește cu privire la ea. A acceptat imediat asta, astfel că prezentatoarea de știri a început să enumere motivele pentru care se iubește și pentru care este mereu cu zâmbetul pe buze, așa cum a obișnuit deja pe toți cei din preajma sa. 

“Cineva m-a întrebat de curând cum ar suna o declarație de dragoste de la mine pentru mine și mi s-a părut extrem de interesant. Așa că, iată: “Dragă Andreea Ioana, te iubesc pentru că ești mereu cu zâmbetul pe buze și găsești un motiv care să te facă să zâmbești în absolut orice situație, oricât de complicat ar fi. Îmi place că ai grijă de tine și că nu renunți la sport, iar atunci când nu te mai simți așa de bine în pielea ta, ești capabilă să pui lacătul la frigider și să mergi și mai mult la sport.
Îmi place că ai încredere în oameni și că ți-ai păstrat prietenii din copilărie. Te iubesc pentru că la tine nu există nu se poate, că ești îndrăgostită de profesia ta și pentru că ai reușit să echilibrezi viața de familie cu viața personală.”,
a spus Andreea Esca.

Lucrurile care o fac pentru Andreea Esca să se iubească

Citește și: Andreea Esca a povestit despre modul atipic în care și-a crescut copiii! Ce i-a spus fiul ei când avea doar câțiva ani? „Arată că sunt iresponsabilă, știu.”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Andreea Esca
Andreea Esca[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Andreea Esca a explicat de ce are șofer personal. Jurnalista a vorbit deschis despre alegerile din viața ei „ Pentru momentul respectiv chiar era o problemă. Și atunci am renunțat cu greu.”

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Prezentatoarea de știri a înțeles și motivul pentru care este foarte important să aibă grijă de ea, deoarece prin acest mod să poată avea grijă și de cei din jurul tău. Se iubește pentru relația pe care o are cu părinții și cu copiii ei și îi place că de fiecare dată când aude muzica, nimic nu o poate opri din a dansa și de a se bucura de viață, exact așa cum este ea.

Cum fiecare din noi avem nevoie să știm lucrurile bune pe care le facem în viață și să fim mulțumiți de realizările noastre, vedeta TV a găsit oportunitatea pentru a-și aduna gândurile și reușitele de peste ani.  “Te respect pentru că ai grijă de sănătatea ta și a celor din jur și că ești foarte apropiată de părinți. Cred că faci foarte bine că ajuți oamenii în care crezi.
Te iubesc pentru relația pe care ai construit-o cu copiii tăi minunați. Îmi place că atunci când începe să cânte muzica, nimic, dar absolut nimic nu te poate opri din dans. Și te iubesc pentru că ai emoții când mergi la teatru și crezi în continuare în happy ending.”,
a mai adăugat prezentatoarea de știri.

@newtiktokesca #foryoupage ♬ sunet original- Esca oficial.
Andreea Esca
Andreea Esca[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Andreea Esca a explicat de ce are șofer personal. Jurnalista a vorbit deschis despre alegerile din viața ei „ Pentru momentul respectiv chiar era o problemă. Și atunci am renunțat cu greu.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies