Ce se întâmplă cu Jador de la Survivor România! Daniel Pavel a anunțat

Jador s-a accidentat
Jador s-a accidentat în timpul unei probe

Jador lipsește de mai multe zile de la Survivor. Ce au decis medicii în legătură cu el, este vestea momentului!

În urmă cu mai bine de o săptămână, Jador s-a accidentat grav în timpul unei probe de la „Survivor România”, iar de atunci, acesta a lipsit de la jocurile de pe teren. Din ce în ce mai mulți telespectatori au început să se întrebe ce se întâmplă cu Faimosul și dacă sunt șanse ca Jador să revină în competiția de supraviețuire.

Sâmbătă, prezentatorul emisiunii a făcut un nou anunț în legătură cu Jador.

„Înainte de a vorbi Faimosii și cu Războinicii, aș vrea să vă spun că Jador, din echipa Faimoșilor, după cum știti s-a accidentat la genunchi, se află în continuare sub control medical, face niste analize medicale amănunțite! Vă ținem la curent cu starea lui de sănătate!”, a spus Daniel Pavel, pentru ca toată lumea să afle ce s-a întâmplat cu Jador.

Citeste si: De ce a lipsit Jador de la Survivor 2021?! Daniel Pavel spune adevărul: "După cum știți..."

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

În schimb, duminică, prezentatorul le-a dat fanilor o veste uriașă. Se pare că Jador se simte mai bine, iar joi se va afla din nou pe teren, în proba pentru recompensă.

Citeste si: Zanni i-a declarat iubirea Anei Porgras la Survivor 2021: "Pe lângă sufletul meu, e în mintea mea..."

Mama lui Jador, șocată de accidentarea fiului său

Mama lui Jador, Simona, a aflat din fața ecranului ce se întâmplă cu fiul său, de care este extrem de apropiată. Femeia a simțit durerea lui Jador.

Jador si mama sa
Jador s-a accidentat, iar mama sa a aflat de la TV[Sursa foto: Captură KANAL D]

„Am simțit în inimă durerea aceea, orice părinte ar simți la fel. Am închis ochii să nu văd. Zanni a fost primul care a alergat către Jador, dar și Cosmin a mers spre el.

În afară de Musty. Elena se vedea că simțea durerea lui. Cum l-am văzut acum, nu l-am mai văzut niciodată. Cel mai tare mă doare că nu am fost acolo să-l protejez, să am grijă de el. E foarte ambițios și când își propune ceva duce la bun sfârșit. Înainte de durere era că văd eu și plâng. El nu e misogin. Respectă femeile și spunea că își dorește o femeie așa cum sunt eu.
Îl iubesc foarte mult și îmi lipsește enorm. Nu a fost niciodată plecat atât de mult de acasă ”, a spus mama lui Jador după accidentarea Faimosului.

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Andreea Antonescu de la Survivor România are mari probleme de sanatate! "A fost un copil traumatizat de boală"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies