Ce se intampla cu talia ta dupa ce bei vin rosu

Ce se intampla cu talia ta dupa ce bei vin rosu
Ce se intampla cu talia ta dupa ce bei vin rosu

Sa inchei ziua cu un pahar de vin este un obicei pe care multi oameni il practica. Daca si tu ai acest obicei, ar trebui sa te bucuri, deoarece aduce numeroase beneficii organismului.

Probabil stii deja cateva dintre ele, dar sigur nu erai constient de efectul pe care il are asupra greutatii. Da, s-a dovedit, vinul rosu te ajuta sa slabesti! Cum poate face asta?

Cercetatorii de la Harvard au observat timp de 13 ani un grup de 20.000 femei si au ajuns la concluzia ca vinul rosu, un pahar-doua pe zi, te ajuta nu numai sa iti merntii greutatea, dar si sa slabesti.

Ajuta sa arzi grasimile si scade nivelul de zahar din sange si intarzie cresterea noilor celule de grasime.

Vinul rosu, consumat ca gustare, te ajuta sa nu mai poftesti la dulce. Astfel vei reusi sa mananci tot mai putine gustarele seara, atunci cand organismul parca tot mai cere cate ceva.

Pe langa acest beneficiu, vinul rosu ajuta in prevenirea diferitelor tipuri de cancer, e benefic pentru inima si previne distrugerea celulelor in caz de Alzheimer.


Trebuie insa sa ai grija, vinul rosu te ajuta daca il consumi in cantitati reduse. Nu adauga un pahar de vin rosu la o gustare, ci inlocuieste gustarea cu acesta, deoarece este capabil sa iti taie poftele pe care le ai pentru diferite alimente.

Nu bea vin rosu imediat inainte de culcare, poate afecta calitatea somnului. Stiind toate astea, acum poti bea un pahar de vin rosu fara nicio grija.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Sursa: secretele.com



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies