Ce se intampla daca bei cafea dupa ce consumi alcool

Ce se intampla daca bei cafea dupa ce consumi alcool
Ce se intampla daca bei cafea dupa ce consumi alcool

Daca ai baut cu un pahar mai mult decat trebuia, a doua zi dimineata ai putea fi tentat sa comanzi cafea si desert la micul dejun, in speranta ca te vor "trezi".

Cafeaua dupa consumul de alcool nu este o alegere potrivita, sustin medicii. In primul rand, cofeina "pacaleste" creierul si-l face sa creada ca esti mai putin beat decat esti cu adevarat. Cu toate acestea, cafeaua nu reduce nivelul de alcool din sange.

Ti-e greu sa te trezesti dimineata? Iata care este explicatia

In plus, la cateva ore dupa ce te opresti din consumul de alcool, acesta energizeaza organismul, determinandu-te sa te trezesti in toiul noptii.

Daca bei si cafea, iti va fi tot mai greu sa te odihnesti.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Incredibil! De ce sa pui o bucatica de vata inmuiata in spirt in buric!

Sursa



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Gustul copilăriei pentru Mihai Mărgineanu. Mâncărurile pe care artistul nu le mai consumă acum. „Posibilitățile erau limitate. Acum, cu atâtea figuri în cap, nu mai mănânc.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies