Ce se intampla daca bei zilnic suc de morcovi?

Ce se intampla daca bei zilnic suc de morcovi?
Ce se intampla daca bei zilnic suc de morcovi?

Dupa ce a fost diagnosticata in 2012 cu cancer la colon (stadiul 3) si operata, o celebra autoare de carti pentru copii, Ann Cameron, a refuzat sa faca si chimioterapie.

Totul a decurs bine o jumatate de an, femeia s-a simtit bine, insa la o tomografie facuta de control medicul a depistat tumori canceroase in plamani care avansau foarte rapid.

"Oncologul meu mi-a spus ca radioterapia nu mi-ar fi de folos si mi-a recomandat chimioterapia pentru a incetini evolutia tumorilor. Insa, nici chimioterapia nu avea mari sanse de reusita in cazul meu sa ma vindece de cancer, dupa cum mi-a spus oncologul.

Am intrebat un chirurg despre sansele mele de supravietuire si mi-a spus ca indiferent daca aleg sa fac sau nu chimioterapie as mai avea de trait 2-3 ani", scrie Ann Cameron in cartea sa "Curing Cancer with Carrots".

Luptandu-se de ani buni cu anemia inca inainte de a fi diagnosticata cu cancer, Ann a refuzat sa faca chimioterapie, cu atit mai mult cu cat nu avea sanse sa o vindece de cancer.
Dupa mai multe cercetari pe care le-a facut, Ann a luat hotararea sa consume zilnic suc de morcovi despre care citise ca are un efect antiinflamator foarte puternic si a dat rezultate in cazul altor persoane diagnosticate cu cancer.

Aceasta este singura schimbare pe care a facut-o in alimentatia zilnica, fara sa elimine consumul de carne, lactate sau alte alimente recunoscute pentru efectul lor inflamator. A stors zilnic cate 2 kilograme de morcovi si a baut sucul pe parcursul zilei, alaturi de o alimentatie obisnuita.
Nu a facut chimioterapie, nici radioterapie si nici nu a folosit alte suplimente sau medicamente in toata aceasta perioada. A inceput sa bea suc de morcovi in noiembrie 2012, iar dupa opt saptamani a constatat la prima tomografie ca dezvoltarea tumorilor a fost stopata.

"Pana la sfarsitul lui iulie 2013 am continuat sa beau zilnic suc de morcovi, cu exceptia catorva zile cand eram in diverse deplasari. Tomografia realizata la finalul lunii martie 2013 arata faptul ca tumorilor s-au mai redus si nu s-au dezvoltat in nicio alta parte a corpului.
Iar la finalul lunii iulie 2013, in urma unei tomografii nu mai aparea nici urma de tumori canceroase", explica Ann intr-un material pe care l-a scris pentru chrisbeatcancer.com

Dupa ce a citit foarte multe referinte cu privire la tratamentele alternative in cancer, Ann a aflat ca morcovii au un puternic efect antiinflamator. Inflamatiile care apar in corp favorizeaza terenul propice pentru dezvoltarea cancerului si metastazarea lui, iar morcovii pot sa impiedice acest lucru, sustine Ann Cameron.

Sursa

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies