Ce se intampla daca infigi o moneda de 50 de bani intr-un pepene! Cel mai tare truc al verii

Ce se intampla daca infigi o moneda de 50 de bani intr-un pepene! Cel mai tare truc al verii
Ce se intampla daca infigi o moneda de 50 de bani intr-un pepene! Cel mai tare truc al verii

Pepenele este probabil cea mai buna metoda de a te racori si hidrata in zilele caniculare. Ce te faci insa atunci cand iti este foarte pofta de unul, dar nu ai la indemana un cutit sau un briceag pentru a-l taia si portiona? Rezolvarea este mai simpla decat credeti.

Nu aveti nevoie decat de o moneda de dimensiuni ceva mai mari, cea de 50 de bani este potrivita. Tot ce trebuie sa faceti este sa infigeti moneda pe jumatate in coaja, dupa care sa o plimbati circular pe suprafata pepenelui. Veti avea nevoie de putina forta.

La final loviti usor una dintre jumatati, veti observa ca pepenele s-a sectionat in doua jumatati. In clipul de mai jos puteti vedea si alte trucuri la fel de interesante.

Sursa
 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Nu manca niciodata pepene rosu seara! Iata de ce

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies