Daca te fereai de ele pana acum, afla ca bananele care au coaja plina de pete maro sunt mai sanatoase decat cele perfect galbene.
Cand bananele sunt perfect coapte, devin "patate". Un studiu efectuat in Japonia a aratat ca aceste banane contin o substanta care lupta eficient impotriva cancerului, conform healthyfood.com.
Mai exact, bananele cu coaja "patata" ajuta la imbunatatirea sistemului imunitar. Mai mult decat atat, cu cat bananele devin mai coapte, cu atat au mai multi antioxidanti.
Sursa
Cand bananele sunt perfect coapte, devin "patate".
Un studiu efectuat in Japonia a aratat ca aceste banane contin o substanta care lupta eficient impotriva cancerului, conform healthyfood.com.
Mai exact, bananele cu coaja "patata" ajuta la imbunatatirea sistemului imunitar. Mai mult decat atat, cu cat bananele devin mai coapte, cu atat au mai multi antioxidanti.
Sursa Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro