Ce se intampla daca mananci zilnic ulei de cocos

Ce se intampla daca mananci zilnic ulei de cocos
Ce se intampla daca mananci zilnic ulei de cocos

Uleiul de nuca de cocos castiga tot mai multa popularitate, dupa ce ani buni a fost pus la zid. Iata cateva proprietati terapeutice ale uleiului de cocos, dovedite de stiinta.

1. Arde grasimea
Ironic, nu-i asa? Un tip de grasime saturata, care poate accelera pierderea de grasime, mai ales cea viscerala, considerata cea mai periculoasa. Doua studii solide, pe subiecti umani au aratat ca doar doua linguri pe zi (30 ml), atat la barbati cat si femei, pot reduce grasimea abdominala in termen de 1-3 luni.

2. Vindecarea ranilor
Trei dintre mecanismele identificate din spatele acestor efecte de vindecare sunt abilitatea uleiului de cocos de a accelera reepitelizarea, de a imbunatati activitatea antioxidanta a enzimelor si de stimulare a reticularii cu mai mult

colagen in interiorul tesutului care trebuie reparat.

3. Trateaza ulcerul
Interesant, laptele de cocos (care include componente de ulei de cocos), este la fel de eficient ca si medicamentul conventional de sucralfat ca si un agent anti-ulcer asociat cu un antiinflamator nesteroidian.

4. Combate ciupercile
in 2004, 52 de specii izolate de Candida au fost expuse la uleiul de cocos.
Cea mai cunoscuta forma, Candida albicans, a fost descoperita ca avand cea mai mare susceptibilitate.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Sursa: secretele.com



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies